13.2 C
София
петък, май 3, 2024

Университетът в Нотр Дам принуждава студентите да се ваксинират, нарушавайки Нюрнбергския кодекс

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Университетът в Нотр Дам принуждава студентите да се ваксинират, нарушавайки Нюрнбергския кодекс
Според различни международни договори е незаконно принуждаването на някого да се лекува “, каза бившият вицепрезидент на Pfizer д-р Майкъл Йейдън.
Ден преди да отворят „клиника“ в кампуса, учениците могат да получават инжекции с експерименталната РНК ваксина на Pfizer. Университетът на Нотр Дам, включително президентът, отец Джон Дженкинс, написа писмо до общността на кампуса. Той гласи, че всеки студент, който се връща в кампуса през есенния семестър 2021 г., трябва да бъде напълно ваксиниран.
„Безопасността на университета и местните общности винаги е нашият най-висок приоритет“, пише Дженкинс. Поради тези заповеди администрацията на Нотр Дам искаше да направи място за двете дози ваксина и инжекционните да бъдат достъпни за всички. Бяха насрочени два крайни периода – през април и май.
 
Според доклада Norte Dame „изисква регистрираните студенти да бъдат ваксинирани срещу хепатит В, менингит, морбили, паротит, рубеола, тетанус и варицела“.
 
Що се отнася до наличните ваксини COVID-19, отговорните за обучението не искат одобрение от FDA, така че наличните ваксини са тези под „Разрешение за спешна употреба“.
 
От това можем да заключим, че ваксините са „експериментални“.
 
„Ако приемате ваксината [COVID-19]“, не получавате одобрено от FDA лечение, но това „означава, че сте се записали за медицинско изпитване … [и] повечето хора не са наясно, че това е какво прави „. Каза д-р Симон Голд от фронтовите лекари в Америка.
 
След трагедиите от Втората световна война, изслушванията в Нюрнберг разкриха, че нацистките лекари принуждават затворниците да влязат във войната и да провеждат други насилствени и смъртоносни човешки експерименти. Това доведе до присъди и екзекуции.
 
Съдът създаде Нюрнбергския кодекс от 1947 г., който определя широко признати международни стандарти за етични експерименти върху хора.
 
По-широките принципи установяват строги условия за доброволно съгласие на тези, които се подлагат на човешки експерименти. Сред разрешените експерименти е, че човек не може да бъде изложен на „някакъв елемент на сила, измама, измама, принуда, преувеличение или друга по-нататъшна форма на принуда или принуда“.
 
Да принуждаваш означава „да принуждаваш със сила, сплашване или власт, особено без оглед на индивидуалното желание или воля“.
 
Нотр Дам принуди учениците да се ваксинират, което означава нарушаване на първия принцип на кодекса, който е неетичен.
 
„Нюрнбергският кодекс и Декларацията от Хелзинки доведоха до всеобщото приемане, че никой човек не може да бъде принуден или принуден да предприеме експериментално лечение. Принципите се поддържат от всички известни правителства, неправителствени организации, организации, политически лидери и лекари в продължение на много десетилетия. „
 
Шестият принцип на Нюрнбергския кодекс е срещу прекомерен риск
 
Шестият принцип на кодекса установява: „Степента на риска, който трябва да се поеме, никога не трябва да надвишава тази, определена от хуманитарната важност на проблема, който трябва да бъде решен чрез експеримента.“
 
Степента на преживяемост COVID-19 за тези на възраст под 20 години е 99,997%, а за тези между 20 и 50 години е 99,98%.
 
Искаме да ви кажем, че вирусът е без значение за всички ученици от Нотр Дам. Накратко, грипът е по-опасен от инфекцията!
 
Сериозна грижа за младите хора са химикалите, които застрашават плодовитостта.
 
Едно проучване споделя, че експерименталната ваксина на Pfizer потвърждава, че „Не е известно дали mRNA ваксината COVID-19 BNT162b2 оказва влияние върху плодовитостта“.
 
Д-р Голд каза: „Никога не бих позволил на жена в детеродна възраст да вземе тази [експериментална ваксина]. Бих се борил със зъби и нокти [за да го избегна]. ‘
 
Други опасности включват алергии и смъртоносни реакции.
 
Миналата година FDA сподели документ, описващ възможните странични ефекти на тези ваксини. Някои от изброените странични ефекти са инсулт, енцефалит, автоимунни заболявания, вродени дефекти, болест на Kawasaki и смърт.
 
Данните от CDC (системата VAERS) показват, че „56 869 съобщения за нежелани събития след ваксини срещу COVID, включително 2342 смъртни случая и 7 971 сериозни наранявания между 14 декември 2020 г. и 1 април 2021 г.“
 
Проучване от 2010 г. установи, че близо 1% от нараняванията с ваксини се съобщават на VAERS, което означава, че действителният брой смъртни случаи е по-висок.
 
AFLDS потвърди значителен контраст между приемането на лекарство за определено заболяване и ваксинирането.
 
Човекът, „който е ваксиниран, обикновено е напълно здрав и ще продължи да бъде без ваксината.“ Тъй като първото правило на Хипократовата клетва е да не се вреди, безопасността на ваксините трябва да бъде гарантирана. Това все още не се е случило ”с експериментални ваксини срещу коронавирус.
 
Няма обаче данни, които да покажат дали експерименталните ваксини спират предаването на вируса.
 
За да разкрие рейка, който се налага на студентите от Нотр Дам, Дженкинс може да посети семейството на Хейли Бринкмайер. Тя беше 28-годишен физиотерапевт и почина в рамките на два дни след получаване на експерименталната ваксина срещу коронавирус.
 
Той също така успя да посети семейството на Сара Стикълс, друга 28-годишна жена, майка на малък син. Той почина пет дни след втората си инжекция.
 
Освен това тези млади хора, за които COVID-19 не е заплаха, са били ваксинирани и са починали.
 
Д-р Питър Маккалъ, д-р, каза, „[За] хора под 50-годишна възраст, които по същество нямат рискове за здравето, няма научна обосновка за ваксиниране.“
 
Д-р Майкъл Йейдън, бивш вицепрезидент на Pfizer и главен учен по алергии и респираторни заболявания [пенсиониран], каза:
 
„Не трябва да прилагате [тази генно-базирана ваксина] профилактично на здрави хора. Всеки, който слуша това и го прави, трябва да се срамува от себе си. Защо дават нови технологични ваксини, за които имаме много малко краткосрочни данни и нямаме дългосрочни данни? Няма и предишни примери, на които да разчитате. Защо тези неща се дават на хора, които по същество имат нулев шанс да умрат от този вирус? Те са по-склонни да бъдат ранени или убити от ваксината. И така, какво се случи с вашата „Първо, не навреди“ [медицинска етика]? Трябва да промените това, което правите днес.
 
„Според различни международни договори е незаконно принуждаването на някого да се лекува. И това произтича от изпитанията, последвали поражението на нацистка Германия, в които Йозеф Менгеле и други провеждаха експерименти върху живи човешки същества, които, разбира се, не бяха доброволци и понякога ги убиваха. И това е слабо отзвук от това.
 
Не бива да се поставяте в позиция и нашият закон го забранява, когато принуждавате или принуждавате някого да предприеме нещо, което със сигурност е експериментално лечение, когато резултатът не е достатъчно конкретен. И това определено е вярно за тези нови ваксини. Те не са на пазара дълго. Никой не може да каже какво ще се случи. И затова, вместо да приемате ваксината … просто казвате „не“.
 
Освен това информацията, популяризирана от правителството и масовите медии, че коронавирусът е смъртоносна инфекция, която изисква отчаяни мерки, е погрешна.
 
„Няма научна причина те да се ваксинират.“
 
Мандатите за ваксинация нарушават учението на католическата църква
Това, което църквата казва по въпроса, също е от решаващо значение. Според Църквата процесът на ваксинация трябва да бъде доброволен. За да бъде тази доброволност автентична, тя не може да бъде резултат от принуда.
 
Националният католически център по биоетика заяви, че тези ваксини са етично неприемливи.
 
Председателят на NCBC д-р Джоузеф Мийни заяви, че „пълното информирано съгласие“ не е „[дори] невъзможно … [тъй като] науката просто не знае дългосрочните ефекти“.
 
Нарушение на федералния закон?
След нарушаване на Нюрнбергския кодекс и учението на Църквата по този въпрос, мандатът „Борба с ирландците“ представлява нарушение на федералния закон на САЩ.
 
AFLDS заяви, че тези продукти „са одобрени за спешна употреба са забранени от федералния закон“.
 
AFLDS споделя, че хората трябва да имат възможност да ПРИЕМАТ или ОТКАЗАТ ваксини.
 
Националният закон за детските ваксини от 1986 г. защитава фармацевтичните производители от всякаква отговорност, причинена от техния продукт; те не защитават работодателите, бизнеса и училищата, които искат да направят ваксината задължителна.
 
Поради това AFLDS сподели писмо.
 
«Законът е ясен. Експерименталната ваксина не може да бъде задължителна “, започва писмото. И след това продължава. „Всеки работодател, държавно училище или друг субект или лице, което изисква прилагането на експериментални ваксини върху което и да е човешко същество, не е защитено от отговорност за каквато и да е вреда. Въпреки че производителите на ваксини могат да бъдат защитени от отговорност, вашата институция не е защитена, нито вие.
Подозрителна смърт на гръцки студент след ваксинация в България! -  24rodopi.com

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ