12.8 C
София
петък, април 19, 2024

Фандъкова не е добре! Прожектира ХОМОсек*уален филм в къщата на брата на Христо Ботев!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Йорданка Фандъкова не я слуша главата! Кметицата на София дала разрешение да се прожектира гей филма „Змия” в къщата на ген.-лейтенант Кирил Ботев, брата на Христо Ботев, разкри Narod.bg.

Ето какво написа запознатата с драмата Виктория Георгиева:

Днес вече описанието на филма „Змия“ е променено – изтрити са поясненията, че детето е деветгодишно, а неговият „приятел“ е възрастен гей. Защо ли, при положение, че организаторите от Sofia Pride Film Fest навсякъде обясняваха колко погрешно сме разбрали за какво иде реч.

Е, все пак са оставили пояснението какви са родителите – изпълнени с омраза и предразсъдъци към това толкова естествено и невинно приятелство. Не знам, вие как бихте разбрали описанието на филма?

Все още чакам и отговор от Държавната агенция за закрила на детето , както и от Столична община, защото се оказа, че за прожекцията на филма е избрана къщата на генерал-лейтенант Кирил Ботев – брат на Христо Ботев. Къщата, както вчера писах, е и исторически и архитектурен паметник на културата. Надали ще получа отговори преди неделя, когато е и представянето на филма. Ако въобще получа.

Не приемам апатията на обществото по тази тема. Недопустимо е, въпреки политическата ситуация и вируса, да пренебрегваме тази тема и да си заряваме главата в пясъка, с надеждата, че това ще ни отмине.

Проверка по рама

Не, няма, все по-агресивни ще са подобни активисти, промотиращи уж невинното „сладко-горчиво“ приятелство между дете и възрастен мъж. И все по-нападателни към нас ще стават. А скоро предстои и София прайд. Въобще не трябва да се притеснявате, че сме наричани фашисти и хомофоби – нека! Няма как да ме засегне подобна квалификация от устата на хора, за които педофилията е просто любов!

Недопустимо е и мълчанието на повечето медии и журналисти – само понякога се прокрадва по някоя статия. Непростимо, при положение, че се касае за най-ценното ни, всъщност – безценното, а именно децата ни!

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ