13.8 C
София
събота, април 20, 2024

Хванаха дрогирана шофьорка два пъти за един ден

ПРОЧЕТИ СЪЩО

26-годишна жена от Бургас е била хваната да шофира след употреба на наркотици два пъти само за няколко часа, съобщиха от полицията.

На 8 април около 16,50 ч. бургазлийката, шофирала лек автомобил „Ауди А 4“, е спряна пред хотел в Слънчев бряг,. Автомобилът е бил засечен от полицейски патрул по пътя от Свети Влас към Несебър, Униформените забелязали, че жената зад волана е със забавени реакции и силно притеснена. Те я последвали и спрели за проверка.

Наркотест дал положителен резултат за употреба на канабис и метамфетамин. Жената отказала да даде кръв за химичен анализ. Табелите на управлявания от нея автомобил са били свалени, а след полицейско задържане бургазлийката е освободена.

Няколко часа по-късно – около 22 ч, в района на кръговото кръстовище на вход-изход за кв. „Сарафово“, служители от Пето РПУ в Бургас спрели автомобила на 26-годишната бургазлийка, движещ се без регистрационни табели. Водачката отново е тествана за употреба на наркотици, който също бил положителен. Бургазлийката се съгласила и дала кръв за химичен анализ. Задържана е за 24 часа, а срещу нея са образувани две бързи производства.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ