Разследвания

(18+) Общинарка от ГЕРБ си снима „тутурутката” на работното място (ЦЕНЗУРИРАНИ КАДРИ)

40-годишната общинската служителка от ГЕРБ в столичния район „Младост” Светослава Филипова снима детеродните си органи на работното място и разпраща скандалните фотоси на свои любовници.

Сигнал до Жило разкри мръсотията, в която тъне местната власт в един от най-големите райони на София. На снимките виждаме Светослава, която има партийна книжка в ГЕРБ, да снима повдига пола, за да щракне „вдъхновението си”, което после препраща на свои интимни партньори.

 

За Светослава се знае, че е от град Неделино и е била любовница на бившия кмет на района инж. Румен Русев, който я закрилял на поста. На благата позиция да отговаря за даренията в „Младост” брюнетката била уредена от нейната леля Албена Цанова, която доскоро бе главен счетоводител на „Младост”, като управляваше „Финансово-счетоводни дейности и човешки ресурси”.

Двете имат силна родствена връзка – майката на Станислава е втора братовчедка на натирената главна счетоводителка. Албена Цанова пробутала още една своя племенница в общ. „Младост” – дъщерята на своята сестра, която работела в Търговския отдел, но и тя отдавна била махната от управата.

Другият сериозен чадър над попрезрялата палавница опъвал бизнесменът Георги Евтимов, собственик на строителната компания „Булстрой груп”, който от години играе задкулисни игрички с управата на района. Преди няколко години името му лъсна покрай грандиозен скандал със застроена градинка в най-търсената първа част на „Младост”, където вместо алеи за децата, строителят бодна скъпарски комплекс „Хармония”.

Проверка по рама

Автомагистрали” ЕАД, крие стая за любов – лукс кревати, баня с воден масаж и шкаф с напитки (СНИМКИ)

 

Покровителят на скандалната Светослава Филипова е известен в бизнес средите като мошеник. Георги Евтимов дължал пари на стотици хора.

Светослава освен на работното си място явно обича да се снима гола навсякъде по повод и без повод. Това личи от снимките получени в редакцията на Жило

От кадрите става ясно, че общинарката е доста палава. Порно снимки си е правила и в дома си. Личат кадри от спалня и баня. На други фотоси пък е полегнала и се щракнала в поза селфи с намазано със сперма лице.

Магазин за Акумулатори

Новината за палавите снимки на брюнетката обаче доведе до нейното напускане – в понеделник кметът на района арх. Стефан Стефанов й връчил заповедта, тъй като преди месец Филипова сама подала предизвестие за напускане, разкри наш източник.

Натали Т. пъшка: Останах без ръце, два часа масажирах ББ в „Бояна” (СКАНДАЛЕН ЧАТ)

 

Автомагистрали” ЕАД, крие стая за любов – лукс кревати, баня с воден масаж и шкаф с напитки (СНИМКИ)

 

Вижте още:

Изчезна шефа на АДФИ ! Георги Начев не може да бъде открит ! Асен Василев: Шефът на финансовата инспекция е неоткриваем

Кланица на „Градус” трови Стара Загора с воня на мърша, кметът от ГЕРБ удобно мълчи

Скандално: Над 8 млрд. лева са раздадени от ГЕРБ без обществени поръчки. Фирмите пълнили шкафчето на главния !

 

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort