България

2:0 за Румен Радев! На дебата Герджиков бе като Тома Биков на стероиди

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Единственият кандидат-президентски дебат приключи с 2:0 за държавния глава Румен Радев срещу претендента на чекмеджетата и кюлчетата Анастас Герджиков! 1:0 от 14 ноември и втори гол тази вечер пред очите на цяла България, резюмира унищожителната канонада на Радев по Герджиков репортер на Новините Днес

По време на единствения телевизионен дебат между двамата основни претенденти Радев атакува опонента си по темата, която всички българи очакваха – че по време на предизборната кампания не е взел отношение за прословутите шкафчета със злато и пачки евро в дома на Бойко Борисов и не е дал мнението си за управлението на ГЕРБ.

Действащият президент атакува и че е свързан с ГЕРБ, тъй като именно негови представители го следват навсякъде по време на кампанията. „Из България те развежда бившият министър на МВР Младен Маринов”, изстреля Радев, на което Герджиков можа да отвърне само с преглъщане на изсъхналото от паника гърло.

Шкафчетата не са мои, опитвате се да ме прикачите към други хора, един добър президент не трябва да мисли само за Бойко Борисов. Подкрепям всички български институции, не познавам главния прокурор, смутолеви Герджиков

Проверка по рама

Върховният главнокомандващ попита Герджиков дали подкрепя действията на прокуратурата за забавянето за разследванията за шкафчета, кюлчета, имоти в Барселона на Мутрата.

На въпроса ученият отговори с въпрос: „Защо никога не признавате, че грешите”.

Радев опонира, че това не е вярно. „За 5 години отстоях истината, мога да бъда горд от това, че допринесох за възбуждане на гражданската енергия за промяна. Ако хората виждаха грешката в мен, нямаше да ме подкрепят, напомни му Румен Радев.

Ето как оцени дебата комуникационният експерт Любомир Аламанов:

Интересно е да се наблюдава как възрастен човек, професор при това, ректор на най-стария университет в България, се е докарал до позицията на подскачащо лаещо кученце, което търси скандал и шумотевица.

Не съм съгласен с някои позиции на Радев, но Герджиков е като Тома Биков на стероиди. Очаквам всеки момент да започне да тропа по катедрата.

Магазин за Акумулатори

Помнете Плевнелиев, помнете сянката на Борисов.

Хубава вечер!

Материалът 2:0 за Румен Радев! На дебата Герджиков бе като Тома Биков на стероиди е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort