ЗдравеСветовни Новини

35-годишна жена се тресе след ваксина Pfizer, но лекарите й казват, че нараняването й не е истинско | Новините Днес

Преведено от LifeSiteNews от Новините Днес

35-годишна жена, страдаща от неконтролируемо треперене, след като получи втората си доза ваксина срещу Covid на Pfizer, сподели във вторник как въпреки нейните осакатяващи симптоми, лекарите са й казали, че няма нищо „медицинско нередно“ с нея.

По време на демонстрация на движението “Истински, а не рядък“ Призована на стъпалата на Върховния съд, Келай Родригес сподели историята как животът й се „обърна с главата надолу“.

В митинга участваха оратори, които изпитаха болезнени и изтощителни симптоми след инжекции с COVID. Родригес и повечето други оратори споделиха, че техните оплаквания от наранявания от ваксина не са били взети сериозно от лекарите, което ги прави много неудобни.

Родригес, която преди беше много атлетична и наскоро стана майка, каза, че е била ваксинирана с Pfizer по-рано тази година, защото е била „ужасена“ да не се зарази отново от COVID и да умре. „Хванах COVID през февруари и това почти ме уби“, каза Родригес. Скоро след това той получи първата си инжекция от Pfizer на 13 април, а втората на 5 май. „Имах COVID два пъти след моите ваксинации“, добави той.

Проверка по рама

„На 29 юни 2021 г. моето щастливо и предвидимо ежедневие спря. Загубих способността да говоря естествено. Не мога да ходя без проходилка и никога не знам дали и кога ще дойдат или ще изчезнат трусовете. Вече не мога да готвя, да чистя или дори да държа или държа бебето си твърде дълго, преди тялото ми да започне да се тресе неконтролируемо или да ме види в мъчителна болка “, каза Родригес.

„Бях в спешното отделение повече пъти, отколкото мога да преброя, и в резултат на това видях безброй лекари в спешното отделение, както и двама невролози, които не ми поставиха никаква диагноза“, продължи той.

Родригес каза, че не са правили „други тестове освен обичайните кръвни тестове, компютърна томография, ЕЕГ, ЕЕГ и ЯМР сканиране“, които според тях показват „нормални“ резултати.

Според Родригес лекарят по функционална медицина и хиропрактикът „изглежда са единствените, които искат да й помогнат“, за да разберат какво се случва с тялото й.

Родригес сподели, че в някои случаи техните симптоми са били изхвърлени и класифицирани като „психологически проблем“, което стана често срещан коментар сред ораторите на демонстрацията. Когато симптомите им не са били погрешно представени, лекарите често отказвали да свържат физическите си проблеми с инокулацията на ваксината или да признаят, че симптомите им са реални.

„Това се превърна в най-самотното и най-изолирано преживяване, което съм имал през 35-те си години живот“, каза Родригес. „Те ме накараха да се чувствам сякаш нямам значение за западните знахари. Че не съм нищо друго освен досада и загуба на време. Заслужавам да ме слушат и да се отнасям със състрадание, но вместо това ме наричаха лъжец и фалшив и дори лекарите от спешното ми казаха, че всичко е в главата ми и че няма нищо нередно от медицинска гледна точка.“

Магазин за Акумулатори

Всъщност, каза тя, дори се обадили на социален работник, за да я оцени, за да я приеме в държавна болница за психично здраве.

Родригес каза, че планира да сподели историята си, докато „всеки“ от хората, наранени от ваксина срещу COVID, „няма диагноза и план за лечение“. Той смята, че е дошло времето да „изискат“ лекарите да „спрат да игнорират и отхвърлят това, което се случва с хиляди“ хора по света.

„Обичам ви всички, защото това е единственото нещо, което ще ни измъкне от това. Любовта е единственото оръжие, достатъчно мощно, за да унищожи злото в този хаос, който наричаме наш свят “, каза Родригес.

„Real Not Rare“ е самоорганизирано движение, което има за цел да повиши осведомеността за нежеланите реакции от ваксините срещу COVID, търси медиите и правителството да разпознаят тези рискове и се застъпва за по-добро лечение на ранените от ваксините, както и за края на мандатите за ваксина срещу COVID.

Помогнете на жертвите на ваксина да получат основно медицинско лечение: www.lifefunder.com/vaxvictim

Новините Днес

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button