28.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

4-те най-опасни дни през юни 2023 г.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Опасните дни от месеца не идват от нищото. Запознати казаха кои дни от юни ще бъдат опасни, защо и как можете да ги преживеете, като сведете до минимум вероятността от проблеми.

Не забравяйте, че в опасните дни вашите планове може да се провалят и отрицателната енергия на нощните светила ще постави прът в колелото на успеха. Ще трябва да бъдем търпеливи и да спрем да правим необмислени действия.

4 юни – Меркурий в съвпад с Уран

Това е изключително опасен ден за работа, комуникация и финансова дейност. Меркурий отговаря за деловата сфера и сферата на комуникацията, а Уран провокира появата на непредвидими събития. В този случай непредсказуемите събития ще бъдат свързани предимно с финансовия сектор. Заради Уран може да изгубите умението си да вземате правилни решения. По-добре е да предприемете обмислени стъпки в този ден, за да не си навлечете проблеми. Не давайте пари назаем на никого и не задлъжнявайте сами.

Първи във вторник – това е отредила Съдбата за 4 зодии

17 юни – началото на ретро фазата на Сатурн

Проверка по рама

Сатурн ще бъде ретрограден от 17 юни до 3 ноември. Ще царуват манипулации и разцвет на токсичността. На 17 юни подобно влияние на планетата ще бъде много осезаемо. В този ден са възможни предателства и невероятно голям брой дребни неприятности в любовта. Други области от живота също ще пострадат. Възможни са смущения в плановете, появата на необясними страхове и препятствия по пътя към целите. Бъдете внимателни в този труден и много непредвидим ден.

27 юни – Меркурий влиза в Рак

На 27-и Меркурий ще премине в знака Рак, което е изключително неблагоприятно за самия него. Енергията на елемента Вода значително ще влоши настроението на планетата. Денят ще е много неподходящ за пътуване, смяна на обстановката, общуване. Животът ви ще се влоши сериозно, ако се подигравате с близките си, а също така рискувате репутацията си в работния екип.

Най-добродушните зодии – и на мравката път дават

30 юни – началото на ретро фазата на Нептун

Втората планета, която започва своето ретроградно движение през юни, е Нептун. Това е покровител на чувствата и емоциите, така че на 30 юни можете да очаквате необяснимо силни промени в настроението. Повечето от проблемите ще ни дойдат буквално от нищото. Много от нас ще бъдат завладени от негативна носталгия по миналото. Възможно е много от нас да върнат лоши мисли, страхове, лоши навици. Това ще се усеща няколко поредни дни, но именно на 30 юни трябва да сте най-внимателни с желанията си.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ