22.8 C
София
събота, май 18, 2024

4 знака от зодиака, които имат проблеми с доверието

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Доверието трябва да се печели. Но има хора, които постоянно подозират другите в неискреност: дори близки, които многократно са потвърждавали своята отговорност. По правило, приятелите и роднините на такива недоверчиви личности вече са свикнали с тази черта на техния характер.

1. Овен

Мотото на Овен може да бъде фразата: „Докажи го!“. Защото представителите на знака винаги са нащрек: дори и да им се предоставят неопровержими факти, те пак ще се съмняват. Вроденият инат пречи на Овена да признае, че събеседникът може да направи нещо от дъното на сърцето си: без уловка.

Дори в приятелския кръг на Овните не изчезва усещането, че са излъгани. Това е така, защото огненият знак преценява сам: Овенът, ако е необходимо, лесно ще измами или ще премълчи. Те обясняват действията си само с добри цели, но не приемат подобно поведение на другите и го смятат за предателство.

Следователно Овните могат да развият параноя от мисълта, че може нещо да им се спести. Ако един ден подозрението им се потвърди, човекът, който подкопае доверието, няма да може да се оправдае.

Кои зодии са обречени на щастие през цялата 2023 година

Проверка по рама

2. Рак

Тихите и скромни Раци винаги се съмняват във всички. Наистина, сред основните характеристики на знака са  мнителността и обидата. Тази комбинация превръща представителя на знака в труден за общуване човек. Колкото повече събеседникът уверява Рака в искреността на намеренията му, толкова подоьзренията ще са по-големи. Подозренията на Рака достигат своя връх, когато става дума за любов: тук се включва и богатата фантазия на водния знак, която буди до стотачка всички съмнения.

Подозрителността на хората от тази зодия често е свързана с ниско самочувствие. Вътрешната несигурност ги тласка към идеята, че другите крият от тях неприятни факти. Заради своята подозрителност Раците често започват да си играят на детективи: опитват се да разкрият несъществуващи конспирации и измами. С подобно поведение те довеждат близките си до пълно отчаяние, принуждавайки ги постоянно да се оправдават за действията си.

3. Скорпион

Типичният Скорпион не вярва на никого и не го крие. Ако събеседникът все още не знае за този „трик“ на Скорпионите, това не е за дълго. Представителите на знака проверяват отново думите на дори най-близките, а на непознатите – още повече. Ако обектът на техните съмнения направи грешка, Скорпионът веднага ще го обвини във всички смъртни грехове и няма да се сети да се извини, дори ако се окаже, че е сгрешил.

4-те ЗОДИИ, които ще изживеят невъобразимо щастие до края на годината

Магазин за Акумулатори

4. Козирог

Рационалният и прагматичен Козирог е наясно, че човеците са доста слаби създания, така че е разумно да не очаквате твърде много от тях. Затова Козирозите никога няма да се доверят на човек, докато не „изядат с него една торба сол“. Но дори след много години приятелство или брак, Козирогът все още едва ли ще успее да се отпусне напълно: той винаги ще държи очите си отворени. За всеки случай. Представителите на знака се придържат към същата политика в бизнеса: те ясно споделят работа и приятелство. Поради тази причина Козирогът се разочарова от хората много по-рядко от останалите – по-лековерни знаци.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ