14.4 C
София
петък, февруари 23, 2024

5-те най-опасни и коварни жени според зодията

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Астролозите разкриха кои са най-опасните женски зодии. От тях трябва да се страхуват не само мъжете, които в даден момент просто може да се окажат тяхна жертва, но и жените. Представителките на 5 знака не се спират пред нищо и действат, водени единствено от собствените си интереси. Те успяват с лекота да получат желаното, независимо от това дали обектът на техните желания е свободен или не, пише flagman.bg. Ето кои са тези зодии.

5-то място: Везни

Жените Везни са много хитри съблазнителки. Те полагат изключително много грижи за себе си и съвсем естествено винаги са заобиколени от много мъже. Но дамите Везни определено имат предпочитания към семейните господа. Вярно е, че ролята на любовница не ги устройва, но те искат да носят официален статут и го постигат с лекота. За съжаление, щастието им никога не е трайно.

4-то място: Козирог

Жените Козирог са изключително егоистични. Ако се влюбят в мъж, който има семейство, това няма да ги спре. И дори да се провалят, няма да се откажат от „жертвата“ си – ще намерят начин да си отмъстят.

Проверка по рама

3-то място: Овен

Жената Овен е прекалено меркантилна. Тя се ръководи не от чувство на любов, а от желанието да си осигури материално благополучие. Но не бива да се отрича, че тя знае как да направи един мъж щастлив.

2-ро място: Водолей

Семейните мъже са като магнит за жената Водолей. Тя наистина се влюбва и се отдава изцяло на мъжа. Затова за нея не е трудно да го откъсне от семейството му. Подобни бракове се оказват доста силни.

Първо място: Лъв

Жените от зодия Лъв обичат конкуренцията в любовните отношения. За тях е много важно да отблъснат мъжа от друга жена – по този начин самочувствието им се повишава и те се чувстват като истински кралици. Но, за съжаление, жените от този знак не знаят как да изградят силни семейства.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ