10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024

31 причини, поради които не можем да бъдем ваксинирани срещу Ковид

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Причина №1

Ваксината по дефиниция осигурява имунитет срещу болестта. В най-добрия случай това само намалява шанса за тежък случай на вирус, ако човек го хване.

Следователно това е медицинско лечение, а не ваксина. Не искам да се лекувам от болест, която нямам.

Причина №2

Фармацевтичните компании, политиците, здравното заведение и медиите обединиха усилията си, за да говорят за тази процедура като за ваксина, макар и да не е, с намерението да манипулират хората, за да се чувстват по-безопасни, когато се лекуват.

Тъй като лъжат, нямам им доверие и не искам да имам нищо общо с тяхното лечение.

Причина №3

Очакваните ползи от това медицинско лечение са минимални и в никакъв случай няма да продължат дълго.

Заведението признава това и вече говори за по-нататъшни ваксинации и непрекъснато нарастващия брой нови „ваксини“, които ще се изискват редовно.

Проверка по рама

Отказвам да премина към хроничен пациент, който редовно получава инжекции с нови фармацевтични продукти, само за да намаля шансовете си да получа тежък случай на вирус, който тези инжекции дори не предотвратяват.

Причина №4

Мога да намаля шансовете си за тежък вирус, като естествено повиша имунната си система.

Ако хвана вирус, има витамини и  доказани лекарства, които са постигнали страхотни резултати за ограничаване на болестта, без рисковете и неизвестността от това медицинско лечение.

Причина №5

Заведението настоява, че това медицинско лечение е безопасно. Но те не могат наистина да знаят това, тъй като дългосрочните ефекти са напълно неизвестни и няма да бъдат известни в продължение на много години напред.

Те могат да спекулират с безопасността му, но е невярно от тях да казват нещо, което дори не могат да знаят. И тъй като са фалшиви, нямам им доверие и не искам да бъда част от лечението им.

Причина №6

Ако нещо се случи, фармацевтичните компании имат нулева юридическа отговорност и не могат да бъдат съдени. Същото важи и за политиците, които популяризират това лечение.

Магазин за Акумулатори

Няма да бъда ваксиниран от някакво ново експериментално изобретение, когато хората, които стоят зад него, не приемат никакво задължение или отговорност в случай, че нещо се случи.

Няма да рискувам здравето и живота си, ако откажат да рискуват нещо.

Причина No7

Израелският премиер открито призна, че нацията Израел е световна лаборатория в това експериментално лечение.

Не ме интересува да бъда морско свинче или да дарявам тялото си на науката.

Причина № 8

Израел се съгласи да предостави здравни данни на своите граждани на чуждестранна фармацевтична компания, което беше съществена част от съгласието им да получат лечението.

Никога не съм се съгласил да споделям личната си здравна информация с някоя такава организация, нито съм искал да го направя. Няма да допринеса за тази несправедлива практика.

Причина № 9

Отбелязва се, че ръководителите и членовете на борда на Pfizer, въпреки всички тези фанфари и уверения, не са използвали собственото си отношение.

Те казват, че биха намерили за нечестно „изпреварването“. Това е абсурдно оправдание и само да се каже нещо подобно изисква невероятна дързост. Да застанат на опашка за ваксинация е само плод на тяхното въображение; никой не би се оплакал, ако си направи няколко инжекции за себе си.

Освен това не е известно милиардерите с частни самолети и частни острови да чакат на опашка, докато каквото пожелаят за себе си тези милиардери, първо получат стотици милиони фермери по целия свят.

Причина No10

Медиите на заведението приеха това абсурдно оправдание без нито един въпрос или притеснение. Нещо повече, ръководителите на Pfizer хвалят предполагаемата си жертва за това, че първо са ни ваксинирали с експерименталната си ваксина.

Тъй като ни смятат за такива глупаци, аз не им вярвам и не искам новото им лекарство. Те могат да заемат мястото ми на дъската. Ще стоя в самия край.

Причина No.11

Трябва да се съберат три факта:

  • Бил Гейтс обявява тези ваксини от съществено значение за оцеляването на човешката раса.
  • Бил Гейтс е убеден, че има твърде много хора по света и трябва да бъде „обезлюден“.
  • Бил Гейтс, може би най-богатият човек в света, също не е бил ваксиниран. Не бързай.

Но не. Ще му дам цялото медицинско лечение, което той иска за мен.

Причина № 12

Установяването на лечението беше напълно еднакво. Политиците и медиите призовават хората да го приемат както от морален, така и от граждански дълг.

Ползите от лечението са силно преувеличени, рисковете се пренебрегват и неизвестните се отхвърлят.

Тъй като те са толкова подли и манипулативни, няма да разчитам на тяхната почтеност, що се отнася до здравето ми.

Причина № 13

В ход е интензивна пропагандна кампания, за да накарат хората да получат това лечение.

Политиците и известните личности си правят селфи, докато ги ваксинират (в някои случаи може просто да се преструват, че са ваксинирани), медиите го надуват като най-удивителното, най-мъдрото, най-щастливото и забавно нещо, което можете да направите.

Това е най-голямата рекламна кампания в историята. Това не е подходящо за каквото и да е лечение, да не говорим за чисто ново и ме принуждава да се оттегля.

Причина No14

Масите послушно следват, публикувайки снимки на ваксинацията си, оказвайки натиск върху масите да направят същото.

Има нещо много страшно и болно в това и не искам да бъда част от него. Никога не съм взимал наркотици само защото „всички го правят“ и е готино. Определено няма да започна сега.

Причина № 15

Тези, които изразяват загриженост относно това медицинско лечение, биват заплашвани, клеветени, осмивани, заплашвани и уволнявани.

Това се отнася и за здравните специалисти, които имат научно обосновани притеснения относно доставчиците на лекарства и грижи, които са виждали хора, които се грижат за тях, да страдат от тежки реакции и да умират скоро след ваксинацията.

Когато заведението се отърве от добрите хора, които рискуват всичко, само за да изразят страх от ново медицинско лечение – дори и да не го проклинат изрично – предпочитам винаги да се доверя на тези смели хора, отколкото на заведението.

Не мога да си спомня единствения подобен случай в историята, когато се оказва, че истината и моралът са на страната на заведението.

Причина No16

Това е най-големият медицински опит върху човешката раса в историята.

Причина №17

Умишлено не се изобразява като най-големия медицински експеримент върху човешката раса в историята и фактът, че е медицински експеримент, е силно омаловажен.

Причина No18

Ако бяха честни с масите, малцина биха се съгласили да участват в подобен експеримент.

Манипулирането на масите за участие в медицински експеримент под фалшиви претенции заплашва основите на медицинската етика и демократичното право.

Няма да позволя на неетични хора с такова поведение да ми инжектират нищо.

Причина No19

Лечебното заведение не информира такива хора за нищо. Те станаха маркетингови агенти на експерименталното лекарство, обслужвайки големите компании и политици, сключили споразумения с тях.

Това е пряк конфликт с техния мандат да преследват изключително благосъстоянието на хората, за които отговарят.

Тъй като здравното заведение се корумпира и е само корпоративен и политически инструмент, не вярвам на експерименталното лекарство, с което толкова много искат да ме ваксинират.

Причина No20

Те ни тласкат по различни начини да бъдем ваксинирани, което нарушава медицинската етика и основите на демократичното общество.

Най-добрият начин да ме накарате да направя нещо е да ме принудите да го направя.

Причина № 21

Правителството запечатва своите вирусни и лечебни записи за ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ.

Това е информация, която обществеността има право да знае и правителството е длъжно да споделя. Какво крият? Наистина ли очакват от мен да повярвам, че всичко това е кошерно и че се грижат преди всичко за здравето ми?

Последният път, когато направиха това, беше в аферата на изгубените деца на йеменски евреи. Ако не знаете за това, потърсете го. Сега те играят същия театър.

Не ме заблудиха за първи път и със сигурност няма да ме заблудят сега.

Причина №22

Правителството може да предостави личната ни здравна информация на чуждестранни корпорации, но няма ли да ни покаже собствени данни?

Нямам думи.

Причина № 23

Заведението набира лекари, равини, медии и масите, за да наблюдават хора, които не искат да бъдат ваксинирани с нови лекарства.

Дават ни най-лошите имена. Те ни казват, че вярваме в луди конспирации, че сме против науката, че сме егоисти, че сме убийци, че не ни е грижа за старите, че ние сме виновни, когато правителството продължава да налага драстични ограничения върху обществеността.

И всичко това, защото не искаме да бъдем послушно ваксинирани с експериментални лекарства.

Те дори ни казват, че имаме религиозен дълг да го направим и че ако не го направим, ние правим сериозен грях. Че ако не сме съгласни с ваксинациите, те трябва да ни принудят да останем у дома завинаги и да ни изключат от обществения живот.

Това е плашещо, отвратително извращение на здравия разум, морала и Тората. Това ме принуждава да се оттегля и само допълнително засилва недоверието ми към тези хора и моята съпротива срещу използването на експерименталното им лекарство.

Как смеят?

Причина № 24

Познавам много хора, които биха могли да бъдат ваксинирани, но никой от тях не е изучавал задълбочено науката, внимателно е обмислял потенциалните ползи срещу рисковете, не е сравнявал тази възможност с други алтернативи, не е бил информиран истински и не е считал това лечение за най-доброто опция за него.

Напротив, те биха могли да бъдат ваксинирани заради рекламни трикове, пропаганда, принуда, страх, сляпа увереност в това, което вярват „повечето експерти“.

Те предположиха, че ВСИЧКИ са проучили всичко задълбочено и са били напълно обективни, което е много съмнително). Те сляпо се доверявали на това, което някои равини ги насърчавали да правят (дето както по-горе), или поради истеричния страх, че единствената възможност е да се ваксинират, в противен случай те ще се разболеят сериозно в резултат на вируса.

Когато видя масова истерия и култово поведение около лечение, ще бъда изключително подозрителен и ще го избегна.

Причина №25

Фармацевтичните компании имат дълга и славна история на причиняване на масови кланета с чудодейни лекарства, които принуждават нищо неподозиращото население, дори след като са станали известни сериозни проблеми.

Вместо да натиснат бутона ПАУЗА и да спрат продажбата на тези лекарства, докато проблемите не бъдат правилно разследвани, фармацевтичните компании направиха всичко по силите си, за да скрият информацията и да популяризират допълнително своите продукти.

Когато компаниите и хората проявяват такава огромна незаинтересованост към човешкия живот, няма да им се доверя, когато популяризират ново чудолечение. Това не е първото ни родео.

Причина No26

Страшните истории всъщност се появяват с огромна скорост, но политиците изобщо не са загрижени.

Лечебното заведение ги отхвърля като несвързани или незначителни, медиите ги игнорират, фармацевтичните компании натискат с пълна пара, а вдигащите червения флаг се сплашват, цензурират и наказват.

Животът и здравето ми очевидно не са основната им грижа.

Няма да съм поредното морско свинче в тяхната лаборатория. Няма да рискувам да се превърна в поредната „случайност“.

Причина № 27

Въпреки че много хора починаха скоро след ваксинацията – сред тях напълно здрави млади хора – не трябва да предполагаме, че ваксинацията има нещо общо с това.

По някаква причина това е предшественик и ще доведе до смъртта на други хора.

Убеден съм, че отричането на всяка възможна връзка чрез отпадане на хора, които обмислят възможността за такава връзка и не проявяващи дори най-малък интерес към проучване дали би могло да има връзка, е противообрастване и може много лесно да причини смъртта на други хора.

Същите тези хора са убедени, че и аз съм длъжен да бъда ваксиниран. Благодаря, не. Няма начин!

Причина No28

Отблъснат съм от това религиозно, култово прославяне на фармацевтичния продукт и няма да участвам в този ритуал.

Причина No29

Моят доставчик на здравни грижи все още изчерпва, за да мога да се ваксинирам.

Той обаче не ми предостави никаква информация за това лечение или каквито и да било възможни алтернативи. Всичко, което знам, научих от други, извън заведението.

Информираното съгласие се превърна в подчинено съгласие. Отказвам да го дам.

Причина No30

Виждам всички тези лъжи, корупция, пропаганда, манипулация, цензура, сплашване, нарушаване на медицинската етика, липса на почтеност в научния процес, цензура на неподходящи нежелани реакции, отхвърляне на законни опасения.

Виждам истерия, култово поведение, невежество, ограничение, страх, здраве и политическа тирания, тайна на протоколите.

Виждам липса на реален интерес към човешкия живот, липса на зачитане на основните човешки права и свободи, изкривяване на Тората и здравия разум, демонизация на добрите хора.

Виждам най-големия медицински експеримент за всички времена, проведен от алчни, неблагонадеждни, безбожни хора, липсата на отговорност на тези, които изискват да рискувам всичко …

Виждам всичко това и реших, че всеки може да заеме моето място в линията.

Ще се доверя на Бог. Ще използвам ума, с който ме е дарил, и ще се доверя на естествените ми инстинкти. Което води до последната причина, поради която не мога да бъда „ваксиниран“:

Причина №31

Всичко смърди.

От екипа на https://novinite-dnes.eu
Ако и ти искаш да станеш част от екипа на опозицията, пишете ни на [email protected]
📌Последвайте ме в Телеграм https://t.me/RonyRony

The Urgent Need for National Medical Education on Vaccine Hesitancy

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ