10 C
София
вторник, април 23, 2024

Съдът в Лисабон: „Само 0,9% от 17 000-те жертви обявени от правителството са починали при Covid-19“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

(Andre-Dias, dailyexpose.co.uk )

Съдът в Лисабон постанови, че само 0,9% от „потвърдените случаи“ на смърт действително са починали при Covid-19, огромни 152, а не 17 000, според фалшивата правителствена статистика за смъртта от Covid.

След молба, подадена от един гражданин, съд от Лисабон беше принуден да предостави валидирани данни за реалната смъртност при Covid-19.

Какво разкри разследването

Документите разкриват, че броят на потвърдените смъртни случаи в Covid-19 е само 152 от януари 2020 г. до април 2021 г., което е драстично по-малко от 17 000, докладвани от правителството.

Данните идват от португалската Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (Информационна система за смъртно писмо – SICO).

Всички други смъртни случаи изглежда са резултат от несвързани причини, много от които са били положително тествани чрез PCR тестове, което отново показва, че тестовете са напълно ненадеждни.

Кари Мълис, изобретателят на PCR теста, по -рано заяви, че тестовете не са надеждни за тестване на вируси, тъй като резултатите могат да бъдат интерпретирани, за да създадат „илюзия“ за пандемия.

Проверка по рама

Много тестове за COVID имат високи прагове на цикъл – повечето са настроени на 37 или 40 цикъла – което означава, че голям брой от тях са фалшиво положителни.

Начинът за лесно създаване на вид на фалшива пандемия (брой нови случаи, хоспитализации и смъртни случаи) само с помощта на съмнителни PCR тестове, ние ясно описахме в  тази статия .

Предстоят няколко дела срещу измамни измамници

Този доклад идва, тъй като предстоят няколко големи съдебни дела срещу отговорните за измамата с Covid и прилагането на програмата за ваксинация, която причини много сериозни нежелани реакции и смъртни случаи.

Д -р Райнер Фюелмич създаде Короновски разследващ комитет, който стигна до заключението, че предполагаемата пандемия от Covid-19 е програма, планирана за поне десетилетие.

Той каза:

„Крайният резултат, който [WEF – Световният икономически форум] искаше да постигне, беше да ваксинира всички. Това обаче дори не е ваксина. Това е експериментална генна терапия, която никога не е тествана. „

Магазин за Акумулатори

За да се получат ваксини за месо, трябваше да бъде обявена заплаха за общественото здраве от международна загриженост, което би позволило ваксината да получи съгласие за спешна употреба.

Според Fuellmich, използвайки ненадеждни PCR тестове, WEF е успял да създаде илюзия за пандемия в хиляди очевидни случаи на covid, която след това е била използвана за обявяване на заплаха за общественото здраве.

„Агенцията за обществено здраве във Франкфурт не взема предвид нищо, което надхвърля 24 цикъла на подсилване. Дростен настрои протокола си за тест на 45 цикъла. С 35 цикъла постигате 97% фалшиво положителни резултати.

Повечето западни страни направиха същото и тестваха между 40 и 45 цикъла. Можем да сме 100% сигурни, че PCR тестът Drostenv е дал само фалшиво положителни резултати. „

Подобно на решението на Лисабонския съд, ще бъде интересно да видим какво казва д-р. Fruellich с екипа си, както и как всъщност е разпространена тази измама с Covid.

Заключение

Д -р Fuellmich и неговият международен екип от адвокати и лекари се фокусират върху германския вирусолог Кристиан Дростен , който е разработил PCR теста за коронавирус, Лотар Вилер, директор на Германския институт за обществено здраве, и много други.

„Това е по -лошо от това, което се случи в Третия райх. Трябва да направим нещо, защото хората, отговорни за това, не познават съпричастност и са изключително опасни. Те се интересуват само от пари и власт.

Ще ги вземем! „

Съдът в Лисабон: „Само 0,9% от 17 000-те жертви на правителството са починали при Covid-19“

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ