13.8 C
София
вторник, април 30, 2024

Стоичков към Борисов: В затвора ще има много мъжаги за теб, а аз ще снимам с телефона!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-великият футболист в над 100-годишната история на българския футбол Христо Стоичков отново удари бившия си приятел и премиер Бойко Борисов по слабото място. А то е свързано с влизането му в затвора.

Според Камата „мачото от Банкя“, както го наричат в ЕС, е обречен да се върне зад решетките. Припомняме, че преди 30 години Борисов е лежал в чешки затвор за няколко месеца.

Този път обаче Стоичков вижда по-лошо прекарване в затвора от това в Чехия, тъй като почти целият български народ го мрази.



Христо Стоичков унизи брутално Бойко Борисов

„В килията ще има достатъчно време за размисъл. За разлика от живота навън обаче, където е сам като куче, поне в затвора ще има компания в лицето на мъжагите, които са там. Аз обещавам да дойда с телефона и да снимам“, иронично подмята героят от САЩ94.

Тук той визира скандалното твърдение на земеделеца Светослав Илчовски, които каза публично, че Борисов е поръчал да изнасилят бизнесмена Миню Стайков в ареста, а после искал видеоклип от бруталното действие.

Проверка по рама

Според Камата Борисов вече няма как да се върне на власт, защото хората са го разбрали що за стока е, пише Skandalno.net.

Коментари

Коментара

loading…




There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ