9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

Ако отговорите правилно на тези 3 въпроса, сте или гений, или шизофреник

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Тези три въпроси могат да разкрият много за вас и психическото ви състояние. За повечето хора ще прозвучат абсурдно и нелепо, но някои от вас ще съумеят да намерят отговорите.
Погледнете всеки от въпросите, запомнете отговора си и вижте какво разкриват отговорите за вас.

1. Какво е общото между чайник и параход?
2. Какво е общото между състезателната кола и торнадо?

3. Какво е общото между обувка и молив?
Ако не сте успели да измислите отговори на тези въпроси, не се притеснявайте, състоянието на ума ви е напълно нормално. Но ако сте успели да отговорите и въпросите ви изглеждат неособено трудни, това показва, че имате склонност към психологически проблеми.

Проверка по рама

А ето какви са и отговорите:
1. Общото е парата.

2. Общото е, че се въртят в кръг.

3. Общото е, че оставят следи след себе си.
Тези тестове се основават на метода на противопоставянето и показват колко сте наблюдателни и как работи умът ви. Ако средностатистическият човек прочете някои от тези въпроси, той изпада в недоумение и бързо би отговорил, че нямат нищо общо. Но някой с шизофрения веднага би потърсил отговор, основан на по-дълбока логика.

Но каква е разликата между гений и шизофреник? Съвсем явна. Шизофреникът мигновено е готов със своя отговор, докато геният анализира ситуацията, съсредоточава се, отхвърля няколко отговора и накрая залага на наистина нестандартен, но правилен отговор.

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ