7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

Ако видите това, значи пред вас стои вещица

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Всичко е много просто. Такива жени са свързани със силите на природата. Те знаят как не само да лекуват хората от болести и неразположения, но и да предизвикват щети, проклятия. Те могат да прокълнат някого, когото не харесват. Разбира се, има добри и зли вещици, така че трябва да стоите далеч от злите и да се отнасяте с уважение към добрите.

Как да разпознаем вещицата?

Силна интуиция. Ако винаги всичко се случва така, както жената казва, това е причина да се замислите. Ако вашата приятелка има много силна интуиция и постоянно предсказва как ще се държат определени хора, тя може да е вещица, защото такива жени имат такива умения априори.

Вещицата не ходи на църква. Разбира се, тя ще ви каже, че ходи, но ако изведнъж разберете, че една жена вярва в Бог, но не ходи на църква по някаква тайна причина, тогава тя може да не се чувства комфортно там. Това е ясен знак за вещица.

6 знака, че в рода си сте имали вещица

Големи промени във външния вид. Ако не можете да разпознаете жена на стари снимки, тя може да е вещица. Според признаците силните трансформации във външния вид са характерни за точно такива дами.

Проверка по рама

Най-важният белег на вещиците е външният вид. Тя са нестандартни. Няма да можете да ги гледате в очите дълго време. Дори сред най-силните хора тревожността започва да нараства. Освен това е много трудно да се мисли под влиянието на техния поглед.

Хетерохромия. С други думи, очите на вещиците често са в различни цветове.

Други външни признаци. Това включва например зелени очи. Вещиците най-често имат точно такъв цвят на очите. Що се отнася до цвета на косата, вещиците или имат гъста черна коса с тъмна кожа, или огненочервени кичури с бяла кожа и лунички.

Гардеробът на вещица почти винаги се състои от тъмни неща. Жените с природна дарба рядко носят нещо много ярко и светло, въпреки че понякога правят изключение.

Как да разбера дали съм вещица?

Вещиците изглеждат страхотно. В повечето случаи те се чувстват страхотно на 40, 50 и дори 60 години. Те почти винаги изглеждат много по-млади от възрастта си.

Магазин за Акумулатори

Дружелюбни са с животните. По-точно, те могат да накарат животните да се страхуват от тях или да ги обичат много. Смята се, че вещиците могат да говорят с животни.

В поведението и навиците им има любов към природата, така че те имат много растения и полезни билки у дома. Те също обичат да са в гората, далеч от хората и суматохата на града.

Вещиците често изпускат нервите си много лесно. Настроението им често се променя – бързо се влошава и бързо се връща към нормалното.

Здравето им винаги е стабилно. Те се чувстват страхотно всеки ден от седмицата. Да, те имат периоди на слабост, но никога не го забелязвате.

Тези жени привличат вниманието. Те са красиви, добре поддържани, миришат приятно и не на обичайния парфюм, а на нещо естествено.

Вещиците често имат една мъжка черта – плътен глас или големи длани, като цяло силни ръце или висок ръст.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ