13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Актьор каза най-добрия начин за спиране на алкохола

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Американският стендъп комик и актьор Боби Лий призна за неприятна случка на снимките на продължението на „Сексът и градът“, която го е накарала да се откаже от наркотиците и алкохола. Той говори за това в подкаста Broad Ideas, пише People. Според Лий той решил да се отърве от зависимостите, след като дошъл на снимките в състояние на силна наркотична интоксикация поради промени в графика. 
„Бях на Хаваите, пиян до степен да припадна, когато моят агент ми се обади и каза: „Те се нуждаят от теб в Ню Йорк“, каза Лий. Актьорът си спомня, че през целия полет е бил в безсъзнание, тъй като е взел доза наркотици преди да се качи. Веднага след пристигането си комикът беше отведен на снимачната площадка, където трябваше да участва в сцена със Сара Джесика Паркър. „Лицето ми просто беше покрито с пот. Спомням си, че бях надрусан и много пиян. Четях сценария и изобщо не можех да разбера какво трябваше да кажа“, спомня си Лий. 

Само в България изхвърляме корите от диня, вижте какво правят останалите народи с тях
Актьорът призна, че този ден е можел да съсипе кариерата му, но точно този момент го е накарал да започне да се бори със зависимостите. Според американеца оттогава е изминала година и половина и през цялото това време той е бил трезвен. Лий каза, че е успял да се научи как да поддържа самочувствие без допълнително стимулиране от вещества. „Понякога се поглеждам в огледалото и си казвам: „Човече, работил си много здраво, преминал си през много и си поел толкова много рискове, имаш талант.“ Не е лесно да си казваш такива неща, защото звучи арогантно“, добави той. 

Преди това моделът Кара Делевин говори за промените в живота след отказване от алкохола. Според нея участието в програмата от 12 стъпки й е помогнало да стане по-спокойна и психически стабилна.
Вижте всички последни новини от Actualno.com

Проверка по рама

Още от ЗДРАВЕ:
Народни БИЛЕТА за сваляне на високото кръвно – ДЕЙСТВАТ без засечка

Магнитни бури и слънчеви изригвания – Как да останат само като лош спомен?

Пих това и сърдечните ми проблеми чувствително намаляха. Ето какво съветват опитните лекари.
Искате дълъг живот? Тайната на дълголетието е в тези 8 навика, твърдят учени

Хората с високо кръвно и гастрит НЕ трябва да пият тази напитка

Магазин за Акумулатори

Лекар: Къпините обострят тези заболявания
Лекар: Тези заболявания ви пречат да отслабнете

Тези плодове са истински еликсир за кръвоносните съдове

7 мита за диабета, в които трябва да спрете да вярвате
Лекар: Този сок сваля кръвното, всеки хипертоник трябва да го пие

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ