България

Аларма в Новините Днес: В 19,30 ч. ГЕРБ-ДПС стягат нова измама – вадят ромски тумби за удължаване на изборния ден (Анна Манчева-Димова гази закона с агитация)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сигнал до Новините Днес разкри поредната измама на шайката ГЕРБ-ДПС, която се опитва с нарушения на закона да добута до победен финиш кандидата на мафията Анастас Герджиков, с когото към момента Румен Радев си прави гаргара според резултатите от балотажа.

За да дадат още малко време на своята пионка, през което в 12 без 5 да се включат последните платени избиратели, грабителите от глутницата ще извадят ромски тумби пред урните в гетата, където има мюсюлманско население, разкри ексклузивно пред Новините Днес информатор от предизборния щаб на ГЕРБ.

Според плана ромската атака към урните е предвидена за около 19-19,30 ч., като чаканият ефект е затварянето на избирателните секции да не е в законовия срок 20 ч. и балотажът да бъде удължен до 21 ч.

Пред този час бюлетини трябва да пуснат всички новозакупени избиратели, за което пари от чекмеджето не се щадят, ясен бе източникът на Новините Днес.

Проверка по рама

Междувременно се оказа, че нагла гербаджийка гази закона с откровена агитация в деня на изборите. Наш читател алармира, че 60-годишната Анна Първанова Манчева-Димова, кандидат за депутат от 23 МИР-София, разпраща на познати и непознати номера призива „Разчитаме на вашата подкрепа с №…”, което е драстично погазване на изборните правила.

Може да звъните на наглата гербаджийка, за да изкажете своята „подкрепа“ за шайката

По същия начин по-рано днес тарторът на мафиотската структура ГЕРБ Бойко Борисов агитираше от родната Банкя за смехотворната кандидатура на Анастас Гербджипков, нервен е източникът на Новините Днес от средите на отровната партия.

Материалът Аларма в Новините Днес: В 19,30 ч. ГЕРБ-ДПС стягат нова измама – вадят ромски тумби за удължаване на изборния ден (Анна Манчева-Димова гази закона с агитация) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button