България

Ало, прокуратурата: Богдан Милчев спуснал чадър над автоджамбази, близки до Бойко Борисов?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Поредни разкрития за проваления началник на КАТ-София и настоящ проспериращ НПО шеф Богдан Милчев!

След като стана ясно, че милиционерът от обръча на ГЕРБ е замел под килима катастрофи на придворния певец на хунтата Веселин Маринов и на бившия главсек на МВР Калин Георгиев, сега излезе нова мръсотия.

Тайното досие: Богдан Милчев скрил катастрофите на Веско Маринов и Калин Георгиев?

Източник на Alarma.bg предостави документи от разследване срещу бившия катаджия №1, което странно отлежава без повдигане на обвинение от прокуратурата и вкарване на делото в съда.

Според данните от извършеното проучване като началник на Отдел „Пътна полиция“ – СДВР Богдан Милчев е поставил чадър над полицаи, негови подчинени, които узаконявали крадени автомобили на приближен до Бойко Борисов, за което получавал на ръка за услугата.

Новините Днес пита: Участвал ли е бившият шеф на КАТ Богдан Милчев в канал за крадени автомобили?

Впоследствие при вътрешна операция на МВР работилите катаджии са задържани, а Богдан Милчев се измъкнал без проблеми.

Получена е информация и че бившият катаджийски шеф бил замесен и в аферата с незаконното подслушване. Поради притеснения, че ще бъде предаден от свои подчинени, бивши и настоящи служители на КАТ, Милчев подавал номерата на мобилните им телефони, за да бъдат контролирани.

ВЪПРОС в Новините Днес: Рекетьор ли е бившият шеф на КАТ?

Тази дейност Милчев извършвал чрез неговия приятел Радко Димитров от СДОТО, известен в средите и като „Радко Отвертката“, който ги вкарвал в нелегалните подслушвания.

В последствие с информацията, която получавал, привиквал подчинените си, които говорели срещу него и се разправял с тях, като едни уволнил, други ги накарал сами да напуснат, пише в документите от разследването.

Материалът Ало, прокуратурата: Богдан Милчев спуснал чадър над автоджамбази, близки до Бойко Борисов? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort