20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

Андреа Банда Банда влиза в партията на Румен Радев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Главнокомандващият на българската армия ген. Румен Радев изпаднал в истински политически окоп, след като до ухото му стигнала мълвата, че любимецът му Атанас Пеканов – отговорник за партия „Трети март”, възнамерявал да вербува приятелката си Андреа Банда Банда за каузите на партията, разказаха за „Уикенд” запознати с делата Радеви.

Според тях държавният глава бил в потрес от намеренията на бившия вицепремиер по европейските средства. Целта на Пеканов, който се говори, че заедно с вярната Весела Лечева и също толкова неверния ѝ съпруг Сотир Ушев ръководел партийното строителство, била да привлече към идеята и богатия баща на Андреа – Красимир Влъчков.

Деликатен, Румен Радев не искал да обижда открито Пеканов, на когото Андреа е приятелка от детинство, тъй като според него имиджът на формацията трябвало да включва максимално подкрепени от обществото хора.

Банда Банда, която публично обижда потребители в социалните мрежи и е откровено критикувана, а последният й успех е провалено шоу по БНТ, била по думите на екипа на президента напълно неподходяща да е част от каквато и да е политическа сила. Атанас Пеканов, който дори се говори, че е бивше гадже на бившата панелистка на Гала и двамата ходеха на море, всячески се опитвал да помогне на красавицата отново да пробие на публичната сцена дори на гърба на президента.

Бонус щял да е и капиталът на милионера – татко Красимир, който можело да „налива” пари в новия проект на президента, разказаха втрещени активисти. От екипа на Радев били изумени от евентуална подобна фигура в редиците на „Трети март” и изразили мнение, че даже устатите Татяна Дончева и Мая Манолова, въпреки спорното им и пълно с какви ли не превратности минало, били за предпочитане.

Проверка по рама

Материалът Андреа Банда Банда влиза в партията на Румен Радев е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ