България

Ани Цолова изригна: България е мишена за ГЕРБ-ДПС

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Изританата от телевизията по заповед на хунтата Ани Цолова написа убийствен пост срещу старите коалиционни партньори ГЕРБ-ДПС, видя Новините Днес.

Публикуваме пълния текст без редакторска намеса:

Депутат от ДПС, съвсем основателно, се оплаква по телевизията и казва, че е страшно несъгласните с него да лепят бележки пред дома му. С квалификации и обиди. И показвайки, че знаят къде живее той и семейството му. Разбирам го.

Тази партия обаче (заедно с ГЕРБ и техните патерици) е обслужвана и подкрепяна от „медии“ и сайтове, които правеха и правят същото с неудобните.

Проверка по рама

В тази връзка, ще ви разкажа нещо лично.

„Медии“, които снимаха и показваха детето ми – пред дома ни, пред училището му, на улицата. Неведнъж. Подадох жалба в Агенцията за закрила на детето.  Близо 5 години по-късно същата агенция дори не ми отговорила. Не просто не е направила нищо. 

„Медии“, които снимаха и показваха дома ми, адреса ми, автомобила ми. Многократно.

„Медии“, които снимаха и показваха майка ми, съпруга ми, случайно озовали се в кадър мои приятели и познати.

„Медии“, които публикуваха всичките ми лични данни от „сигнал“ срещу мен, който беше повод данъчна проверка.

Сигнал, според който трябваше да се докаже, че съм несметно богата. Проверката приключи и не откри нищо нередно, но същите тези медии не оповестиха резултатите. Обаче продължиха с опетняването на името ми. Десетки „публикации“ с измислици, внушения, лъжи и обиди.

Магазин за Акумулатори

Една партийна телевизия дори си направи труда да намери адреса на близък роднина на съпруга ми в ловешко село.

Притесниха го с камера, тропаха на вратата му. Възрастен човек. Беше уплашен от случилото се.  И всичко това, за да внушат, че и неговата къща е моя. Но понеже къщата му не е достатъчно скъпа, за да си направят внушенията, снимаха и по-хубавите в селото. На хора, които дори не познавам.

Това се нарича тормоз за сплашване. И посочване на враг, който да бъде мразен, като си говорим за език на омразата. А това е само видимата част на всичко, което се случва с хора, които  искат да си вършат работата честно.

Затова пиша. Да кажа, че разбирам как се чувства депутатът от ДПС. Разбирам, че е притеснен и вероятно уплашен. Чувството да си постоянно следен като мишена не е приятно. Но защо едното е лошо, а другото не е?

Материалът Ани Цолова изригна: България е мишена за ГЕРБ-ДПС е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort