България

АРЕСТ ЗА БОРИСОВ – това искат от БОЕЦ !БОЕЦ сезира ДАНС за срещата на Борисов с Ердоган!

Игра на Богове -Възходът на падението

Сдружение „БОЕЦ“ внесе сигнал в ДАНС за срещата на бившият премиер Бойко Борисов с турския президент Реджеп Ердоган състояла се преди няколко дни в Истанбул, Турция.

Изразяваме своите съмнения, че на тази среща Борисов е поискал от Ердоган помощ  и подкрепа за предстоящите избори на фона на големия брой секции открити в Турция за изборите в България. Намесата в изборите от страна на чужда държава е изключително враждебен акт, без значение в чия полза е тази намеса. БОЕЦ категорично считаме, че всеки български гражданин трябва да има възможност да упражни своето право на глас, както и че всяка намеса и манипулация  в изборите под каквата и да е форма е недопустима.

В сигнала се казва:

…срещата на  Борисов с Ердоган е, за да поиска подкрепа и гласове на предстоящите парламентарни избори в България. Не от европейски лидери, а от сатрапа Ердоган. Това на фона на големия брой регистрирани секции в Турция за изборите в България означава, че Борисов иска от президент на чужда държава пряко да се намеси в изборите и вътрешните работи на една суверенна държава, на България. Намесата в изборите е несъмнено изключително враждебно действие. Това се квалифицира, като предателство и държавна измяна , което е тежко престъпление според чл. 98. Ал1. от Наказателния кодекс на България.

Проверка по рама

БОЕЦ сезираме ДАНС за обоснованите ни съмнения за предателство и държавна измяна извършени от Бойко Борисов и изискваме незабавни действия от институциите, като сваляне на имунитета на Борисов и задържането му под стража до изясняване на обективната истина за причините и целите за неговото посещение в Турция и срещата му с турския президент Реджеп Ердоган  броени дни преди изборите.

БОЕЦ заявяваме готовност да предоставим и допълнителна информация по настоящия сигнал.

 

Дата 05.07.2021г.               Георги Борисов Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

БОЕЦ ще информираме обществото за отговора и действията на ДАНС. Знаем, че Борисов е способен ан всичко, за да запази властта на мафията, включително и да дестабилизира държавата чрез манипулиране и саботиране на изборите, както и чрез бежански натиск с помощта на Ердоган. Това също трябва  да е във фокуса на ДАНС. 

източник: БОЕЦ

Сотир Цацаров забъркан в тежка корупция за много пари, има документи (РАЗКРИТИЯ + ВИДЕО)

 

Вижте още:

ИЗВЪНРЕДНО: Бойко Рашков дава Гешев на ВСС! Отива ли си главният прокурор?

Бойко върти бизнес с Ердоган, затова са метаните в Истанбул.

 

Диета без глад

Back to top button