19.8 C
София
събота, май 18, 2024

Астропрогноза за април 2023г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Астролозите разказаха какви астрологични промени ни очакват през април, как да устоим на неприятностите на всеки от зодиакалните знаци. Опитайте се да следвате прости насоки, за да излезете победител от всяка ситуация.

Април е доста добър месец. До 20-ти няма да има ретроградни планети. На 21 април Меркурий ще започне обратното си движение, което определено няма да ни помогне. Червената планета ще бъде слаба от март и също леко ще влоши позицията си и ще загуби част от енергията си на 11-ти ден на Венера. Всичко това заедно няма да направи месеца много опасен, но ще ни попречи да успеем толкова точно. Най-лесният начин да запазите късмета си с вас ще бъдат най-устойчивите на стрес знаци на зодиака. Останалите има какво да научат от тях.

Овен

Овните трябва да спрат да се оплакват от съдбата и хората около тях, защото оплакванията пренастройват ума към негатива, а също така влияят негативно на здравето, плашат нови хора и развалят репутацията. Хората от тази зодия също трябва да спрат да мислят, че винаги са прави. Това не е най-добрият навик, който хората наоколо мразят. През април е много важно да поддържате баланс на значимостта в отношенията от романтично естество, в приятелството и в работните отношения. Трябва да поставите себе си на първо място, но в същото време да не ставате безчувствени и арогантни.

Телец

Телците от втората половина на месеца може да станат по-тревожни. Тук може да се усети наближаващото пълно слънчево затъмнение на 20 март или неизправност с енергията на Венера. Ето шест лесни начина да им помогнете да се справят с безпокойството. Също така не предприемайте необмислени действия, за да не създавате нови условия за тревоги и стрес. През април трябва да следвате правилата и да бъдете по-внимателни, по-мъдри. Възможно е някой от близки хора да успее да даде на Телеца много важен и полезен съвет в любовната или финансовата сфера. Не пренебрегвайте външната помощ.

Близнаци

Близнаците трябва да бъдат спокойни и да изчистват съзнанието си от лоши мисли всеки ден. Способността да медитират ще им помогне в това. Агресията, безпокойството и мнителността са трите основни врагове на щастието за тези хора. Те трябва да започнат да се променят отвътре, правейки себе си по-добри. През април, според астролозите, е важно да преразгледате подхода си към решаването на общи проблеми. Най-ценният ресурс е времето. Именно за него Близнаците трябва да се тревожат най-много. Експертите съветват да правите приятни неща в къщата, да търсите нови източници на позитив и вдъхновение.

Рак

Раците през април най-вероятно ще трябва да работят много по-усилено. Това не винаги ще е така, но през втората половина на месеца вероятността от непредвидени проблеми ще се увеличи значително. В тази връзка трябва да се научите как бързо и напълно да възстановите енергията. По-рано говорихме как да го направим през уикенда. Прекомерната работа е много вероятно да доведе до регресия не само в бизнеса и финансите, но и в любовната сфера. Арките трябва да се научат как да променят ситуацията и да преместват фокуса на мислите си от работа към почивка и обратно във времето.

Проверка по рама

лъв

Лвов, подобно на Раков, може да изпревари големи трудности поради преумора. Ако представителите на този Огнен знак усетят, че силите и мотивацията им започват да се изчерпват, можете да използвате дихателните упражнения на победителите, за да вдъхнете нова енергия в себе си. В живота на тези хора ще се появят нови променливи. Може да са хора, събития, отговорности. Не трябва да се страхувате от това, защото пълното бездействие и очакването на чудо може да накара лъвовете да се окажат в губеща позиция, от която няма изход.

зодия Дева

За формирането на увереност астролозите съветват Девите да следят щастливите знаци на съдбата, за които говорихме по-рано. Възможно е планетите да им помогнат в критични ситуации да излязат победители от тях. В някои случаи можете да бъдете временни наблюдатели. Понякога Девите не трябва да се качват на буйство, а просто да следват какво се случва. Необходимо е да се събере информация за това как се държат враговете и конкурентите. Април е време на анализи, планиране, увеличаване на мъдростта и изчакване на подходящия момент за атака. Девите трябва да станат предпазливи и хладнокръвни хищници.

Везни

Везните вероятно ще трябва да заминат на принудително пътуване през април. Най-добре е да не пътувате и да отказвате предложения за пътуване, ако е възможно. Ако обстоятелствата ви налагат да отидете някъде с кола или с друг вид транспорт до друг град или дори държава, тогава е по-добре да използвате конспирации за успешно пътуване. Астролозите смятат, че неуспехът в една област за Везни ще помогне за успех в друга. Вселената ще се стреми към баланс, така че не казвайте, че съдбата е несправедлива, защото не е.

скорпион

В това трудно, но предсказуемо време за Скорпионите е важно да станат по-активни и енергични. За това ще им помогнат три полезни упражнения за всеки ден. Астролозите вярват, че през април хората ще се срещат по-често по дрехите, но не винаги по ума. Това означава, че трябва да изглеждате възможно най-представително във всяка ситуация – дори на среща, дори на интервю. Околните ще очакват инициатива от Скорпионите, така че трябва да им я дадете. Представителите на този знак, които ще седят и ще чакат прояви на активност от другите, са обречени да бъдат разочаровани.

Стрелец

Стрелците ще имат късмет през април, но с различна степен на успех. За да направите късмета по-предвидим и стабилен в действията си, е важно да използвате мощен заговор от лош късмет и проблеми. Основният съвет за този период е да не стоите без работа. Мнозина вероятно са чували израза „един ден храни цялата година“. Така че през април ще има не един или два такива дни. Ще има много от тях, така че трябва да търсите възможности и да се опитате да се поучите от всичко, което се случва. В отношенията с хората най-лошият сценарий ще се развие за Стрелците, които обичат да се карат публично, „да правят мръсно бельо публично“.

Козирог

Козирозите трябва преди всичко да разберат един прост факт за април – умереността в този момент е фатална. Успехът съпътства само излишъка, но не и ако работите без ограничения. Умората може да изиграе лоша шега с Козирозите, затова почивката е изключително важна и полезна. Козирозите ще могат да променят кармата си, да направят живота си по-добър и като цяло да се издигнат на ново ниво на развитие и успех, въпреки трудностите, които Марс в Рак може да генерира. Важно е да помним за положителни и добри дела. Априлската доброта ще се върне на Козирозите стократно.

Магазин за Акумулатори

Водолей

През април паметта ще се влоши във Водолей, така че си струва да тренирате през първото и второто десетилетие на месеца, а след това без излишни украшения. През втория месец на пролетта са възможни проблеми, които силно ще подкопаят настроението, енергията и здравето на Водолеите. Ако възникнат неприятни ситуации, важно е да използвате медитация, за да възстановите защитата. Творческата активност също ще бъде в упадък, но не веднага. Трябва да имате време да свършите цялата тази работа преди началото на ретроградния Меркурий на 21 април. Същото важи и за пазаруването.

Риба

Рибите няма да могат да достигнат големи висоти в бизнеса, работата, бизнеса и любовта, но през април най-вероятно ще успеят да консолидират вече постигнатия по-рано резултат. Възможно е през април на Рибите да им се наложи по-често да тръгват на дълъг път. Представителите на този знак няма да очакват големи опасности по пътя, но могат да попаднат в неприятна ситуация. В тази връзка астролозите съветват да запомните народните знаци преди пътуване. Ще има много трудности в работата, но безделието определено не е панацея сега. Трябва да продължите да работите здраво.

Всички ще получим достойна награда за усилията си, така че се опитайте да не бъдете мързеливи. Източникът на вдъхновение и спокойствие, според експертите на сайта dailyhoro.ru, ще бъде нашият собствен дом. Поради тази причина е важно да се опитаме да го превърнем в място на щастие и хармония.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ