13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Астропрогноза за май 2023г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Краят на пролетта наближава, което означава, че май вече е в календара. Този месец спокойно може да се нарече благоприятен, но това не означава, че всичко ще бъде възможно най-розово в абсолютно всички области. Опитайте се да следвате съветите на експертите, за да се доближите до идеалните резултати.

Положителната енергия ще нараства постепенно. Първо на 7 май Венера ще влезе в много благоприятния знак Рак, след това на 15 Меркурий ще се отърве от ретроградността, а на 20 май Марс ще влезе в знака Лъв. Това означава, че нашата сила ще започне да се разгръща от седмица на седмица. Скритите възможности на зодиите ще станат актуални. Нашите таланти ще получат нова сила и много хора ще могат да намерят нещо интересно в себе си, защото планетите ще започнат да формират желанието за нови цели и да ни дават мотивация да продължим напред.

Овен

Основният враг на Овните през май е мързелът. Овенът не може да се нарече недвусмислено мързелив, но в края на пролетта на 2023 г. астролозите настоятелно ви съветват да си припомните как мързелът може да повлияе на енергията. Понякога е полезно, особено в период на силно преумора. Не можеш и да натиснеш газта докрай. През май си струва да намерите средно положение, както и да се опитате да намерите хармония. При някакви проблеми и трудности Овните трябва да помнят, че тъмната нощ винаги е последвана от светла зора. Черните ивици винаги свършват и след тях обикновено ни очакват триумфални победи.

Телец

Телците трябва да внимават, защото през май могат да изгорят. Няма нужда да изчезвате на работа с дни и изобщо да работите без почивка. Това ще бъде месец, в който е много важно да намерите хармония, в противен случай можете да блокирате успеха. Астролозите препоръчват на Телеца да насочи вектора на мислите към търсене на щастие и това предполага, че е невъзможно да се закачите за едно нещо. Май ще може да даде на тези хора вдъхновение, особено поради нарастването на силата на основните им покровители в лицето на Венера. Всичко ще се получи, но просто не се стремете към бързи резултати.

Близнаци

Основната задача за хората от този въздушен знак за май е разрешаването на всички разногласия: с роднини, със сродна душа, с колеги, шефове и приятели. Особено важно е това да се прави през първата половина на месеца, докато Меркурий е ретрограден. Ако държите на линията си и задълбочите спорните въпроси, пролетта може да завърши изключително негативно, а лятото да започне с проблеми. За да установят хармония в къщата и в себе си, Близнаците ще помогнат да пренаредят мебелите в началото на май. Що се отнася до лошите хора, определено не си струва да им отмъщавате. Най-добрият начин да отмъстиш на такъв човек е да не бъдеш като него.

Рак

Раците трябва да помнят преди всичко за онези действия, които могат да донесат късмет в живота. Ако не ги направите, тогава можете да загубите връзка с късмета, а в края на пролетта няма да е много приятно, защото астрологичната ситуация се подобрява. В области, в които Раците са отлични специалисти и опитни хора, можете да действате с предчувствие. Това е добър начин за бързо решаване на определени проблеми и намиране на път към успеха. Астролозите препоръчват на Раците да се стремят към оптимистично възприемане на света. Ако смятате, че всички наоколо са врагове и всички неща са обречени на провал, тогава ще бъде така.

Проверка по рама

лъв

Астролозите Лъв препоръчват да се следи вътрешното духовно и физическо състояние. Има вероятност Лъвовете да нямат достатъчно енергия и сила в началото на месеца, но Венера частично ще коригира този недостатък на 7 май. Марс ще го направи на 20 май. За да са в ред в това отношение, астролозите съветват Лъвовете да изключат от менюто си напитките, които ги лишават от силите им. Също така е по-добре да общувате възможно най-малко с хора, които винаги се съмняват във всичко или са недоволни от нещо. Освен това всички Лъвове трябва да помнят, че приятните промени в живота винаги започват с малко. Няма нужда да бързате.

зодия Дева

Ако разглеждаме живота като сложна шахматна игра, то през месец май Девите трябва да играят внимателно, търсейки удобни моменти за изненадваща атака. Определено е невъзможно да се бута напред, жертвайки сега пешки. Необходимо е да се опитаме да „запазим фигурите“ за бърза офанзива в най-подходящия момент. Това се отнася не само за работата, но и, да речем, за любовната сфера. За да бъде ефективността на вземане на решения и енергийният фон по-високи, астролозите съветват хората от този знак да преодолеят лошите сутрешни навици. Трябва да започвате всеки ден правилно, особено преди 7 май.

Везни

Везните до 6-ти включително трябва да бъдат изключително внимателни в общуването с хората около тях. Около тях може да има много енергийни вампири. Много от тези хора дори няма да знаят, че изсмукват сила от другите, така че няма нужда да се обиждате от никого. Важно е просто да се научите да се абстрахирате. Месец май ще бъде изключително плодотворен в работен план, както и полезен от гледна точка на укрепване на приятелски и любовни отношения. В края на месеца можете да опитате да промените обстановката и да отидете на пътешествие или да започнете да правите нещо ново.

скорпион

Скорпионите поне до 15 май трябва да помнят магията на затворената уста. Сега определено не си струва да говорите за вашите планове, емоции, мисли и постижения. Това ще поддържа доброто настроение и късмета на Скорпионите, които са толкова необходими през май. Нощните светила ще помогнат на тези хора да преосмислят какво се случва и какво се е случило. В живота на Скорпионите ще започне светла ивица. На пръв поглед грандиозните планове рискуват да се провалят, когато се сблъскат с незначителни трудности, така че е по-добре да не се отказвате, когато видите проблеми на хоризонта.

Стрелец

Стрелците, които са едни от най-оптимистичните знаци на зодиака, има опасност да станат още по-щастливи през май. Това е тяхното време и е техен ред да водят шоуто. Всички трудности и проблеми на този период трябва да се възприемат като възможност да станете по-добри, да промените живота. Вселената има свой собствен план и свои собствени методи, така че трябва да се доверите на инстинктите си и да продължите напред, но бавно. Да, някои инциденти може да не оставят най-приятния послевкус, но Стрелците трябва да помнят, че всяко събитие, което не зависи от тях, има определена добра цел.

Козирог

Козирозите през май ще могат да рестартират живота си, правейки го много по-добър. За да направите това, имате нужда само от желание и желание да изразходвате времето и енергията си. Още теми. Който наистина иска да промени нещо, важно е да се отърве от разрушителните психически бариери, но възможно най-скоро. Възможно е месец май да бъде изпълнен с пророчески сънища, много от които ще успеят да насочат Козирозите по правилния път в живота. Това означава, че трябва да помните сънищата си, особено през втората половина на месеца. Спокойствието в любовта в началото на май може да бъде нарушено от спорове, така че е по-добре да се контролирате.

Магазин за Акумулатори

Водолей

За всички, които са родени под контрола на този знак, е по-добре да следват стандартния дневен режим до 7 май. След като Венера стане отново силна на 7-ми, експериментите могат да започнат. Лъжите, преструвките и лицемерието могат значително да опетнят репутацията на Водолей, затова, когато се занимавате дори с не най-приятните хора, е по-добре да останете открити. Добрият характер не е слабост, а напротив, показател за сила, защото не всеки може да демонстрира такова качество на характера. Текущото положение на планетите ще бъде идеално за Водолея, така че е важно да се отървете от мързел и други недостатъци.

Риба

Рибите са собственици на силна енергия. Поне това е характерно за повечето хора от този знак. През май те ще имат достатъчно сили да изпълнят почти всяка задача. Можете спокойно да поставите работните дела на тих курс, предпочитайки повече домакински задължения, или да направите обратното. Рибите са свободни да избират своя собствен път. Най-важното е да не бъдете подбудители на безредици. Астролозите отбелязват, че хората от този воден знак трябва да показват миротворчески качества, опитвайки се да помогнат на другите да намерят компромиси.

Използвайте камъни-талисмани по дата на раждане, особено в началото на месеца, тъй като негативните тенденции ще бъдат актуални в първите дни на месеца. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru пожелават на всички нас да преживеем тези трудности и да станем по-силни, чакайки положителни промени.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ