Разследвания

Натали Т.: Баце й купил титлата „Модна икона” в медиите, тя му набутала приятелка да го обслужва (Разкрития по сигнал)

На 13 юни плебоят става на 62

Източник до блондинката разкри нови изцепка – преди дни, на абитуриентския бал на дъщерята на своя колежка звездата се похвалила, че скоро ще грабне титлата БГ модна икона в направление „медии”.

Блондинката била номинирана с протекциите на своя любовник ББ. Интересното в случая е, че шефът на конкурса проф. Любомир Стойков ще трябва да скъса всичките си дипломи, ако това се окаже вярно, защото наградите се връчват при критерии: качества, стил, добродетели, изискан модерен вкус, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и безупречна репутация.

На кое от следните отговаря синоптичката, че да е номинирана? Високо професионално постижение ли е да се показваш полугола по телевизията и хората да те познават по мъжете, в чиито легла се търкаляш?

105 млн. лв е прибрал от МОСВ политик. Разследване на Кьовеши. (ВИДЕО)

Проверка по рама

 

Наградите ще бъдат връчени днес – 8 юни, а Наталка пръснала близо 10-хиляди лева за тоалет. Още по-скандален е фактът, че блондинката след няколко преобърнати чашки се метнала на мощния си джип, подарък от ББ.

Ана Мария Конова

Преди това, обаче, развързала още езика и разказала как уредила най-добрата си приятелка от училище Ана Мария Конова на работа в телевизията на Баце – Нова.

По нейна молба Конова вече била на поръчкова служба, щяла да прибира 2 бона заплата благодарение на връзките на Наталка, която помолила ББ да трансферира дружката й.

РАЗКРИТИЯ: Човека, който организира „Гешев е радост” е Бивш полицай, забъркан в афера с дрога и лихварство, е №1 купувач на гласове

Магазин за Акумулатори

 

Сега Конова е новата калинка на ББ в Нова и изпълнява поръчки. Това е съдба – миналата година Конова изпълняваше поръчки на Васил Божков, дори задаваше въпроси на ББ, продиктувани от Божков, а сега ББ ще й диктува на ушенце.

Наталка да се огледа добре дали Конова не е била лично препитана на микрофона на Баце, защото не е тайна, че той обича да спи с приятелките й, за да ги скара.

И последна новина от палавата Наталка – блондинката заплашвала Антон Хекимян,че ако свалят COOL-т от ефира на bTV заради заради ниския му рейтинг, щяла да накара ББ да я уреди с ново предаване в Нова.

Човекът, водил девойките при Бойко: Защо САЩ не посочиха, че Борисов е КОРУМПИРАНИЯТ? (АУДИО ЗАПИС)

Смешен наем на централата на ГЕРБ в НДК ! 83 млн. лева липсват в НДК ! ПРОВЕРКА !

 

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

4 Comments

  1. Pingback: РАЗКРИТИЯ: Човека, който организира „Гешев е радост” е Бивш полицай, забъркан в афера с дрога и лихварство, е №1 купувач на гласове - Новини
  2. Pingback: Натали Т. пъшка: Останах без ръце, два часа масажирах ББ в „Бояна” (СКАНДАЛЕН ЧАТ) - Новините Днес
  3. Pingback: Проф. Кантарджиев пенсиониран с негово съгласие, лъсват хонорари по 30 000 лв. в НОЩ - Новините Днес
  4. Pingback: Наталка стана БГ модна икона, колко се изръсил ББ за титлата? - Новините Днес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button