България

БАЦЕТАТА ПОДРЕД: Севда ТВ и мъжът ѝ разпитани за пачките, златото и Мата Хари в будоара на Бойко Борисов

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Разпитът на Бойко Борисов за произхода на пачките евро, кюлчетата злато и ролята на анонимните до момента Мати Хари в скандала, повлече крак! Още бацета са били привикани да дадат показания – сред тях пиарката на Тиквата Севдалина Арнаудова и съпругът ѝ Дилян Димитров.

Както Новините Днес пръв разкри, мъжът на Севда ТВ прибира по 10 000 лева на месец като член на борда на директорите на държавното дружество „Булгартрансгаз”.

Покрай контактите си с олигарсите пиарката и мъжлето ѝ може и да знаят доста по темата „Матар Хари” и любовниците на Баце, които уж му скроили капата с пачките евро и кюлчетата в будоара на Борисов.

ГЕРБ се гаври: Мъжът на Севда ТВ се бетонира в „Булгартрансгаз” с 10 000 лева заплата

Проверка по рама

Малко по-късно днес вътрешният министър Бойко Рашков също коментира разпита на Борисов:

„Най-накрая този човек трябва да бъде на разпит, за да каже има или няма евро пачки в нощното му шкафче, имало ли е или е нямало златни кюлчета.

Аз и онзи ден отбелязах, че доверието в нашата прокуратура липсва, тя прекрати проверката, много добре знаете – прокурорът, който беше натоварен с тази задача, заяви открито, че не може да се работи повече.

Сигнал до Новините Днес: Останките от ГЕРБ на бунт срещу Севда ТВ, мотае пенсионирането на Бойко

Сега ще се опитаме да докараме проверката докрай. Така че този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла вътре, че е поставила тези пачки с евро и тези кюлчета злато в неговото чекмедже, заснела ги е и е заминала. И по такъв начин целта е да бъде злепоставен“, каза Рашков.

„Днес е била на разпит и неговата пиарка Севи (б.р. – Севдалина Аранудова). Струва ми се и нейният съпруг“, допълни вътрешният министър.

Магазин за Акумулатори

Пред журналисти Рашков показа и снимки на пари, които са открити в домовете на активисти на ГЕРБ и ДПС при акциите за купуване на гласове. На снимките могат да се видят пари, овързани с ластици, в различни валути – левове, евро и долари.

Материалът БАЦЕТАТА ПОДРЕД: Севда ТВ и мъжът ѝ разпитани за пачките, златото и Мата Хари в будоара на Бойко Борисов е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button