18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Бай Ганьо прави избори: Шеф на РИК пляска на спявка на ГЕРБ, изхвърлете Добромир Якимов!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Скандално престъпление, сякаш извадено от шедьовъра на Алеко Константинов „Бай Ганьо прави избори“ – шефът на Районната избирателна комисия (РИК) в Хасково пляска на седянка на ГЕРБ.
Събитието е предизборна среща с активисти и симпатизанти на Бойко Борисов и шайката в Хасково, проведена на 22 март 2023 година.

На снимките от спявката виждаме Добромир Якимов – председател на РИК и Тонка Апостолова – член на Комисията, предаде aferahs.com.
Важно уточнение: Членовете на РИК нямат право да участват в никакви предизборни мероприятия, агитации и акции с цел предизборна пропаганда.

Става въпрос за сериозно нарушение на Изборния кодекс.
Смятаме да сигнализираме всички колеги и медии, ЦИК, партии, прокуратурата и всички които могат да бъдат сигнализирани.

Проверка по рама

Надяваме се след популяризирането на това престъпление да бъдат взети оставките на горепосочените и да бъдат назначени хора, които ще спазват законите и правилата.
Надяваме се също останалите представители на политически партии и местни лидери, които се правят на велика опозиция на ГЕРБ и които постоянно се изявяват по пресконференции и се тупат в гърдите какви борци за справедливост са, да направят изявление по случая и да вземат много остро отношение.

Хайде сега да видим ВЕЛИКАТА ОПОЗИЦИЯ ще се шмугне ли отново в мишите си дупки или…

Материалът Бай Ганьо прави избори: Шеф на РИК пляска на спявка на ГЕРБ, изхвърлете Добромир Якимов! е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ