България

България ликува: ГЕРБ умира през октомври 2023-а (ВИЖТЕ ЗАЩО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През октомври 2023-а Бойко Борисов и ГЕРБ ще загубят местните избори, а това ще изпрати хунтата директно в небитието по подобие на царската партия НДСВ.

„Кирил Петков умее да се договаря. Това беше добро качество и при Бойко Борисов. До лятото проблемите ще се решават с пари.

След това настъпва много важен период, защото след 2 г. ще има местни избори и битка между ГЕРБ и новите. Ако Борисов загуби местния вот, ще отиде в небитието като НДСВ. В същото време „Продължаваме промяната“ нямат структури в страната, но са силните на деня и парите са в тях”, заяви социоложката Мира Радева.

Истинската енигма е какви са политическите амбиции на „Има такъв народ“. Хората помислиха, че партията на Слави Трифонов ще промени системата след референдума през 2016-а, но се оказа поредният балон“, каза Радева.

„Очаквах от новите, които идваха на власт, да са подготвени, но не се оказа така. Сега сме обнадеждени и очакваме да видим какво ще направи редовният кабинет.

Безсилието, което показаха всички партньори, особено при ИТН, наля вода в мелницата на ГЕРБ и втвърди електората на шайката, смята Радева.

Проверка по рама

Притеснявам се, че новите имат заложени популистки предложения, които вече са капани пред тях“, заяви още социоложката.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button