България

БЕЗОЧИЕ: Приятел на кмета от ГЕРБ в Царево Георги Лапчев бодна басейн в скалите на първа линия край Синеморец

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Поредно безочие на гербопитеците, окопали се в местната власт – проверка на бургаската Областна администрация се натъкна на басейн на местен бизнесмен около ГЕРБ, вграден върху скали, които са публична държавна собственост.

Става дума за място на първа линия край Синеморец. Освен това частен имот в съседство препречвал достъпа до скалите, така че да не отиват външни хора.

КПКОНПИ спи ли? Кметът на ГЕРБ Георги Лапчев крие 10 двуетажни къщи на първа линия в Синеморец (ДОКУМЕНТИ)

Всичко това разказа на брифинг областният управител на Бургас Мария Нейкова. Басейнът бил открит при случайна проверка на строителството в региона. Тя е отправила питане до кмета на Царево Георги Лапчев как е допуснат такъв обект. Засега отговор няма, тъй като наглецът с басейна се оказа пръв приятел на сенчестия кмет от ГЕРБ.

Проверка по рама

Това е поредният случай, в който властите „проглеждат” със закъснение за незаконни постройки по морето. Различните частни обекти върху скалите в Синеморец са публична тайна, всичките до един незаконни, но криминалният градоначалник Лапчев лапа дивиденти от широко затворените си очи, коментира източник на Новините Днес от морската община.

МАРШ НА СЪД! Кметът-гербопитек Георги Лапчев залива Царево с бетон с фалшиви документи, пълни с пачки „чекмеджето“

От ведомството на Нейкова вчера съобщи, че три незаконни бунгала са били „иззети“ от парк „Росенец“.

От информацията става ясно, че се е случило без собствениците или ползвателите – дошъл ключар, комисия описала вещите и в присъствието на полиция бил съставен протокол.

Материалът БЕЗОЧИЕ: Приятел на кмета от ГЕРБ в Царево Георги Лапчев бодна басейн в скалите на първа линия край Синеморец е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button