26.8 C
София
понеделник, юли 15, 2024

Безплатни прегледи в болница „Света Марина“ – Плевен

ПРОЧЕТИ СЪЩО

УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен стартира поредица от Дни на отворените врати. В чест на 20-годишния юбилей, който иновативната болница отбелязва през юни 2023 г., тя ще даде възможност на всички желаещи да се възползват от безплатен преглед срещу записване в направленията „Гинекология“, „Хематология“, „Хирургия“ и „Урология“.

Болницата ще стартира своя празничен месец на 8 юни, когато пациентите на лечебното заведение ще имат възможността за безплатна гинекологична консултация с лекари от отделенията по акушерство и гинекология.

Желаещите да се възползват от хематологичен преглед, от своя страна, ще могат да запазят час за безплатен преглед на 15 юни със специалист от клиниката по хематология. На 22 юни УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен ще проведе целодневни безплатни консултации по съдова, коремна и гръдна хирургия с водещи специалисти на болницата, а на 29 юни възможност за среща със специалист ще имат пациенти нуждаещи се от урологичен преглед. Заинтересованите пациенти ще могат да запазят предварително своя час за преглед във всяко от четирите направления на тел.: 0700 20 006; 0648181 или 064805666.

„Смятам, че няма по-подходящ начин да отбележим юбилея на УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен. Организирането на Дни на отворените врати е изключителна възможност да предоставим нашата ценна експертиза на общността и да дадем възможност на колкото се може повече хора да се възползват от компетентни медицински специалисти, посветени на тяхното здраве и благополучие вече цели 20 години“, коментира акад. д-р Григор Горчев, основател на УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен.

Серията от безплатни прегледи през месец юни ще постави началото на дългосрочна инициатива от страна на УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен. Болницата ще подсигури на своите пациенти Дни на отворените врати във всяко едно от отделенията – „Кардиология“, „Гинекология“, „Акушерство и неонатологията“, „Урология“, „Онкология“, „Гастроентерология“, „Анестезиология“, „Хирургия“, „Образна диагностика“, „Реанимация“, „Микробиология“, „Диализа“, „Патологична и клинична лаборатория“, както и „Медицински център“. Шанс да посетят Дните на отворените врати ще имат и кандидат-специализанти в съответните направления.

За УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен

Проверка по рама

Използвайки достиженията на световната наука и практика, в съчетание с най-модерните технологични решения, УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен предоставя на своите пациенти високотехнологична медицинска грижа от последно поколение. Основана през 2002 г. като първата частна специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология в Северна България, днес УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен е Университетска високотехнологична многопрофилна болница, осланяща своята работа на ценностите – професионализъм, отговорност, респект и човечност към пациента и неговите близки. Статутът на университетска болница, от своя страна, позволява превръщането на лечебното заведение в клинична база за обучение на студенти, специализанти и докторанти от цялата страна и чужбина.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ