19.8 C
София
събота, май 18, 2024

BG шейх в Narod.bg: Митническият бос Стефан Марашев прави 400 дка соларен парк за 60 млн. лв.

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Бившият митничар №1 в Свиленград Стефан Марашев и негов съдружник, с когото бяха арестувани и разпитвани за участие в ОПГ-то на Никола Николов – Паскал, Петя Банкова и бащата и сина Марин и Стефан Димитрови, строят колосален соларен парк, чиято стойност се оценява между 50 и 60 милиона лева в зависимост от използваното оборудване, разкри пред Narod.bg източник от ГКПП „Капитан Андреево”.

Припомняме, че на 3 април при спецакция на ДАНС, проведена и в Хасково, бяха задържани трима души от Свиленград – бизнесменът Димитър Николов, по прякор Шопа (бивш митничар, б.ред.), бившият шеф на митница Свиленград, изживяващ се като BG шейх – Стефан Марашев и бившият шеф на митнически пункт „Лесово“ Николай Петков. На 4 април тримата бяха освободени.

Сега Narod.bg научи, че пенсионерът Марашев и съдружникът му през подставена фирма строят соларен парк върху 400 дка, който ще е с капацитет около 40 мегавата с приблизително 70 000 соларни панела и стойност между 50 и 60 млн. лева.

Въпросът е откъде са парите?

До август 2022-а Стефан Марашев бе зам.-директор на Териториална дирекция „Митници”в Бургас и като такъв отговаряше за митница „Свиленград” и трите пункта „Лесово”, „Капитан Андреево” и гара Свиленград.

Вече осветлихме Стефан Марашев като масон от ложата на Георги Гергов„Слънце Ориент“ в Пловдив, която съществува от 2005 г. Вероятно тази връзка играе роля в бързото освобождаване на екс митничар №1 в Свиленград от ареста, предположи информаторът ни.

Очаквайте нова порция разкрития за ексмитничар №1 Стефан Марашев в Narod.bg

Материалът BG шейх в Narod.bg: Митническият бос Стефан Марашев прави 400 дка соларен парк за 60 млн. лв. е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ