19.8 C
София
събота, май 18, 2024

Bitcoin удар: Синът на Илия Павлов спечелил €600 милиона

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Синът на Илия Павлов – Илия-Калоян Илиев Павлов, спечели 600 милиона евро от инвестиции в биткойни! Младият баровец няма никакви спомени от знаменития си баща. Той е едва на 3 годинки, когато босът на „Мултигруп” е разстрелян зрелищно пред офиса на корпорацията си в София, четем в „Уикенд”.

Веднага след това детето е изведено от майка си Дарина от България и израсна в САЩ и Италия. Днес Илия-Калоян е на 24 години и се е превърнал в доста привлекателен млад мъж.

Той има съвсем лека визуална прилика с баща си – предимно в очите и устните. Казват обаче, че младежа, който наследи стотици милиони долара след разстрела на татко си Илия Павлов, имал съвършено различен характер от този на мафиота. „За разлика от боса на „Мултигруп”, който си остана до поледно мутра, Илия-Калоян е деликатен и изобщо не е агресивен. А има невероятен усет за бизнес!”, описват го негови приятели.

Младият джентълмен живее от години в Америка, често отскача при майка си в Рим, и много рядко си идва в България, винаги инкогнито. Знае се, че той от 2 години участва в управлението на семейните активи. Наследството на боса на „Мултигруп” се оценява на стотици милиони евро, които хитрата вдовица Дарина успя да запази и дори умножи, основавайки семеен тръст, който се контролира от оправни мениджъри.

Според източници на вестника посъветвана от предприемчивия си син Дарина инвестирала преди 6 години доста голяма сума в биткойни. Тя вложила над 20 милиона евро, от което клана Павлови спечелили колосални дивиденти – над €600 милиона.

Проверка по рама

„Тогава Илия-Калоян беше още ученик, но имаше страхотен нюх за бизнес, който е запазил и до днес. Метнал се е на баща си, само където не е арогантна мутра, а ново поколение предпремач”, одумват го в бизнес средите. Смята се, че днес майката и сина са милиардери в активи, имоти и банкови сметки.

Именно Илия-Калоян се очаква да се грижи за финансовия просперитет на фамилията и той добре се справя със задачата. Сериозна част от капитала е инвестиран в една от водещите фармацевтични компании, което също донесло баснословни дивиденти на сина на Илия Павлов и майка му.

Дарина е изключително горда с предприемчивия си син. Тя е много близка с него и всеки ден говори по телефона въпреки часовата разлика – той живее в Америка, а тя е предимно в Италия, където обитава разкошно имение в Рим. За личния живот на младия мултимилионер не се знае почти нищо. Преди година се чу, че той е сгоден, но все още не се е оженил.

Материалът Bitcoin удар: Синът на Илия Павлов спечелил €600 милиона е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ