26.8 C
София
сряда, юни 19, 2024

Битка в ДСБ: Скъсяват ген. Наско с една глава

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Глави ще хвърчат в ДСБ след изборите, а най-голям шанс пред гилотината имал лично лидерът ген. Атанас Атанасов. За готвената секира след вота на 9 юни разказаха пред „Уикенд” тъмносини активисти, които щели да поставят ребром въпроса за управлението на партията си и коалицията с ПП заради която десните трупат негативи насред настоящата предизборна кампания.

Ген. Атанас Атанасов, който в момента е ръководител на ДСБ, си забил ножа окончателно, след като по думите на активисти не успял да се пребори за по-призово място на Радан Кънев в евролистата на „малката коалиция”, а сега гласът му се носел от записи и скандали с лобиране на назначения в службите, за което Novinite-Dnes.eu вече писа.

СИНЯ БУРЯ: Иван Костов взима главата на Атанас Атанасов, жена поема ДСБ

Тъмносините отдавна са набрали на джобния генерал, който не се посвени да ги посрами с подкрепата си Васил Терзиев за кмет на столицата, а след това дори не успя да договори с партньорите адекватно избираемо място на кандидатите на ДСБ и за депутати, и в случая на Радан Кънев – за евродепутат.

Бившият лидер на ДСБ получи напълно неизбираемото пето място в листата на малката коалиция – ПП-ДБ, а първите места си разпределиха хората на Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев.

Проверка по рама

„С този ръководител не само ни пада реномето пред електората, а и хората ни нямат възможност да се изявят или да са фактор в каквито и да било политики.

Гушнахме се с Държавна сигурност за изборите в София, постоянно ни забъркват в скандали, хвърчат записи и компромати, а сега и ако продължаваме политиката на послушковци пред колегите от „Промяната”, както се държат те, ще си седим следващия парламент в опозиция”, вбесени признаха тъмносини активисти. По думите им след изборите било добре партията да мине в ръцете на по-разумни хора, отворени към диалог, а не „грандомани с мечти за шеф на парламента и службите”.

Вече се оглеждали за нови лидери вицетата на Атанасов в ДСБ – Кристина Петкова и Йордан Иванов, както Novinite-Dnes.eu вече съобщи. Радан Кънев също е в сложни отношения с Атанасов, след като генерала бил готов да облагодетелства само себе си и зарязал партията и знаковите й лица на произвола, шушукат още в централата на ул. „Кърниградска”.

Материалът Битка в ДСБ: Скъсяват ген. Наско с една глава е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ