България

Боцнат антиваксър на Копейкин плаши с отмъщение „на остров сред река“– вижте издънката на Николай Дренчев

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Организационният секретарят на „Възраждане” и депутат от партията Николай Дренчев – един от ваксинираните ѝ антиваксърски настроени народни представители, отправя открити заплахи със саморазправа в социалните мрежи.

На профила си „възрожденецът” обещава наказания в стила на тоталитарните режими, ако някой нарече шефа му Костадин Костадинов с прякора Костя Копейкин, с който е масово разпознаваем.

Повод за изблика вероятно е готвеният утре протест на Копейкин и компания уж срещу зелените сертификати. „Бунтът” обаче работи само и единствено за ДПС и ГЕРБ и е насочен не срещу ковид рестрикциите, а срещу МВР шефа Бойко Рашков, който единствен се опълчи на мафията на Бойко и Доган.

Както вече стана ясно, една трета от депутатите в партия “Възраждане”, която на 12 януари организира протест срещу въвеждането на “зелен сертификат”, са ваксинирани срещу Covid-19, установи проверка на бТВ.

Проверка по рама

Секретарят на партията Николай Дренчев, автор на заплахата за наказание на „остров сред река”, директно заявява, че не би препоръчал на никой да се ваксинира и добавя: “както казва доц. Мангъров – докато нямам опрян пистолет в челото, няма да се ваксинирам”. Оказва се обаче, че Дренчев е ваксиниран на 19 август с еднодозовата ваксина на “Янсен”.

Преди да бъде разкрит Дренчев дори определя ваксините като “чудовищен социално-икономически експеримент”.

Материалът Боцнат антиваксър на Копейкин плаши с отмъщение „на остров сред река“– вижте издънката на Николай Дренчев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button