България

Богомил Бонев: Сбогом, Мутро! Вече няма да съсипваш държава!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нова офанзива срещу бившия премиер предприе някогашният вътрешен министър Богомил Бонев. Той разкри във Фейсбук нелицеприятни за Бойко Борисов факти.

Поводът за публикацията на Бонев е отнемането на лиценза на „Делта гард“. Той е напълно съгласен с действията на Бойко Рашков и смята, че тези „мутри“, както ги нарича, нямат право на охранителна дейност.

Оказва се, че преди повече от 20 години, когато е бил министър на вътрешните работи, Богомил Бонев е направил съвсем същото като Рашков, но с друга охранителна фирма. Става дума за ИПОН, която е била собственост на Бойко Борисов и е изпълнявала съмнителни поръчки, както го правеше и „Делта гард“ години наред.

Очевидно враждата между Бонев и Борисов датира още от онези години – края на 90-те. Бъдещият тогава кмет на София и премиер обаче не е обжалвал решението в съда, а се е опитал да си върне лиценза на фирмата си чрез подпкупи. Номерът му не е минал.

Според Богомил Бонев за служителите и собствениците на такъв вид фирми трябва да има „само бой по каските“. Вижте целия му пост в мрежата!

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button