20.8 C
София
сряда, юли 24, 2024

Бойко Борисов: ПП-ДБ е най-корумпираната партия, никой не може да състави правителство

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на мнение, че в 50-ото Народно събрание никой не може да състави правителство. В 10-минутен брифинг пред журналисти в парламента Борисов обвини бившите си партньори от „Продължаваме промяната – Демократична България“ за спиралата от избори и за изоставането от еврозоната.

„Ние щяхме да сме там (в еврозоната, бел.авт.), ако сега имахме стабилно правителство, доминирано от нас. Виновниците за изоставането са „Продължаваме промяната – Демократична България“, Божков, Радев и всички, които тогава излизаха на площада. Жътвата е тотално сриване на всичко и нито една добра новина за България“, каза Борисов.

Той нарече коалицията „най-корумпираната партия, която се нарича антикорупционна опозиция“, но накрая заключи:

„Най-нормалното, най-стабилното за държавата правителство ще е между първата, втората и третата (политически сили, бел.ред.). Тогава всички останали могат да бъдат вкарани в правителството с експерти и хора, които действително са добри“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той отново се върна към тезата, че вместо да чертаят червени линии, останалите политически сили биха могли да излязат и да си кажат условията да подкрепят кабинет на ГЕРБ. Дори изтъкна, че партията му била спряла да напада коалицията и се оплака, че от отсрещната страна чувал „разсърдени хора, които дори не искат да върнат жеста“.

Проверка по рама

Материалът Бойко Борисов: ПП-ДБ е най-корумпираната партия, никой не може да състави правителство е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ