България

Бойко рита мачле с „тигрите“ под погледа на Асен Балтов (СНИМКИ)

Мутрата Бойко Борисов отново се върна на футболния терен за мачле с мафиотите от „Бистришките тигри“ и под наблюдението на разкарания от „Пирогов“ Асен Балтов, установи Новините Днес.

Миналия уикенд Баце изигра първия си мач с ветераните на „Витоша-Бистрица“, след като претърпя операция на коляното през април.

ЧЕГЪРТАЙ! Шефът на РВД лапа 50 000 лв. на месец, наема шофьори от „Бистришките тигри” на Бойко Борисов

Тогава тарторът на хунтата постъпи по спешност в частната болница „Софиямед“ със скъсан менискус. Това бе петата поред хирургическа интервенция на коленете му само за няколко години.

Борисов получи разкъсването тъкмо след игра на футбол. Въпреки съветите на лекарите да внимава, сикаджията отново тресе телеса по терена. Бившият министър-председател и кандидат-затворник се завърна победоносно и се разписа с два шеметни гола в победа на „Бистришките тигри“ над наборите им от „Нови Искър“.

Проверка по рама

Изританият от ДАНС Димитър Георгиев и шефът на „Бистришките тигри” на Баце трепали глигани край с. Полена, НК дава година затвор (ПОДРОБНОСТИ)

Крайният резултат бе 7:1, а мачът се игра на стадиона в Бистрица. Буци бе добавил и зимна шапка към официалния екип на тима, предвид мразовитото време, в което се игра дербито. На терена Тулупа излезе под фаталния №13, който очевидно му носи късмет във футбола.

На стадиона бе забелязан и друг крадец – проф. Асен Балтов, изритан позорно от „Пирогов“ за далаверите си, но приютен от ГЕРБ като кандидат за депутат от коалицията ГЕРБ-СДС на предстоящите парламентарни избори.

Богатият реститут, сръчен в далаверите, е втори в листата в 23 МИР в София.

Материалът Бойко рита мачле с „тигрите“ под погледа на Асен Балтов (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button