БългарияПоследни

Бойко скри Котараците в Дубай, от страх пред арест спешно се изнесе и шефът на „Водстрой 98” Иван Мирински

Сталийски

Престъпната шайка около Бойко Борисов се изнесе отново зад граница пред страх от арести. Източник на Народ вътре от ГЕРБ докладва, че лично Бойко Борисов е заповядал на целия мафиотски кръг „Котараците” да се изнесе в Дубай до изборите, за им спести евентуални белезници покрай акциите на МВР шефа Бойко Рашков за купуване на гласове.

Друг мотив Буци да прикрие касичките си зад граница са разследванията, които вървят по серия обществени поръчки, които от години пълнят с евро по 500 чекмеджетата на Борисов и придворните му олигарси.

Така под пара самолета за Обединените арабски емирства хванали „котараците” Иван Алексиев, Богомил Гьорев, Росен Русимов и любимецът на Тиквата Александър Сталийски.

Сред зорлем „командированите” в Дубай е и шефът на компрометираната „Водстрой 98” Иван Мирински, който е главен заподозрян за кражби на милиони от бюджета с манипулирани строежи в цяла България.

Проверка по рама

 

мирински

 

Именно пред Мирински към шкафчето на Бойко от години тече неспирен финансово поток, припомни информаторът на Promiana.eu

 

Засега не е ясно дали босът на „Котараците” – пернишкият олигарх Людмил Стойков, също не е сред спешно отлетелите далеч от МВР престъпници на ГЕРБ.

Магазин за Акумулатори

Очаквайте скандални разкрития за Людмил Стойков и неговата пряка връзка с Бойко Борисов

Крадците от ГЕРБ пропищяха: МВР удари изборните търговци на Бойко Борисов в Пловдивско

 

Крадците от ГЕРБ пропищяха отново, че МВР удря изборните им търговци. Отдел „Икономическа полиция“ извършва проверка на информация за корпоративен вот в Раковски на предстоящите парламентарни и президентски избори, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

34 служители на общинското предприятие „Благоустрояване и превенция“ бяха привикани днес за снемане на обяснения и някои от тях са подписали предупредителни протоколи, че няма да се ангажират с контролиран вот.

Привикани са и гербопитеци от ловната дружинка в града. Призованите бяха придружени от кмета на Раковски Павел Гуджеров (ГЕРБ), областния координатор на бившите управляващи Георги Мараджиев, изпечен изборен търговец и кмет на Стамболийски, както и от кандидат-депутата Дани Каназирева, спрягана като една от последните Мата Хари в спалнята на Буци.

 

„За нас това е някакъв неуспешен опит за политическа репресия. Неуспешна акция „Страх“. Колегите бяха разпитвани дали не се упражнява натиск ,Дали някой им е предлагал бонуси за купуване на гласове и така нататък, всички отговориха“, жалва се Гуджеров пред bTV.

По-късно в центъра на Раковски дойдоха и партийният лидер Бойко Борисов и заместникът му Томислав Дончев.

Пред тях Каназирева отбеляза, че действията на МВР не съответстват на посоченото законово основание като резултат от политическа поръчка от ръководството на силовото ведомство.

Дали в Плевен и Видин, където кметовете са от Инициативния комитет на Румен Радев има подобни акции в общински предприятия, изпусна нервите си башбаканинът Бойко Борисов.

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button