България

Бомба в Новините Днес: Проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ спипан с петима престъпници в софийско заведение

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Депутатът от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов, който в момента е сред най-приближените до Бойко Борисов, е спипан днес в компанията на петима криминално проявени типове в софийско заведение, разкри ексклузивно пред Новините Днес източник от РЗИ.

По време на рутинна обиколка на инспектори от Районната здравна инспекция – София и полицаи за спазването на заповедта всеки посетител в търговски, административни или други обекти да притежава зелен сертификат, като се допуска само по 1 човек на 8 кв. м, проверяващите се натъкнали на преблюбопитна гледка – нежният професор от ГЕРБ, наречен от народа Коце Ботокса, си гукал тайнствено с петима човека, всички до един с криминални досиета.


Компаньоните на бившия шеф на „Александровска болница” имали в миналото си престъпления от почти целия спектър на Наказателния кодекс – участие в ОПГ, наркоразпространение, побоища и т.н., което е установено при детайлна проверка с ЕГН и три имена.

Новините Днес пита Костадин Ангелов и неговия тартор Бойко Борисов каква работа има един депутат от бившата управляваща партия с разбойници?

Проверка по рама


Какви са били темите за разговор, дали не са уговаряли масово купуване на гласове, нелегален внос на любимия на Коце Ботокса хиалурон или пък търговия с органи, в каквато бяха уличени топ доктори, близки до ГЕРБ?


Очаквате продължение на темата за Костадин Ангелов и неговите приятели от подземния свят само в
Новините Днес!

Материалът Бомба в Новините Днес: Проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ спипан с петима престъпници в софийско заведение е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button