Последни

Борисов: Асен Василев искал дебат? И аз искам да ритам с Мбапето

Бившият финансов министър не бил на нивото на експремиера

“Отклоняват вниманието. От мен дебат са искали всички. На мен знаете ли как ми се играе една контрола с “Пари Сен Жермен”, така да се надиграем, да се надбягвам с Мбапето. Той ще ме надбяга, но само фактът, че ще застане да тича до мене, го издига на съвсем… ме издига, значи – аз, аз съм там”.

 

Така лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов отговори на “хвърлената ръкавица” от страна на Асен Василев за публичен “грамотен дебат”, в който да се изясни как са били “откраднати 8 млрд. лв.” С ироничен и назидателен тон Борисов даде да се разбере, че няма да участва в диспут, тъй като бившият служебен министър и съпредседател на “Продължаваме промяната” е под нивото му.

 

“Влез в парламента, стани първа политическа сила, кажи аз съм тоя, тогава…”, допълни лидерът на ГЕРБ, който и за изборите на 14 ноември е водач на две листи, но както вече стана традиция, след като бъде избран за депутат, се отказва от мястото си.

 

Проверка по рама

“Продължават да ги наричат двамата министри, само че се оказа, че единият не е бил министър. А за другия съдружникът му вика, че е мошеник”, продължи да ехидничи Борисов по адрес на Кирил Петков и Асен Василев, визирайки решението на КС за гражданството на Петков и съдебните разправии на Василев за собствеността на фирмата му.

“Като видяха, че държавата влиза в криза избягаха и отидоха да правят партия. Делян Добрев, завършил Харвард, кандидат в Хасково, може цял ден да си дебатира с него (б.р. с Василев). Томислав Дончев, макар че ще го понижа, може да си дебатира с Киро. Те в момента даже не са и лидери на партия. Друг им е лидерът”, каза още Борисов.

За него в момента били по-важни президентските избори и затова бил нужен дебат между Румен Радев и проф. Анастас Герджиков. “След такъв дебат ще дам публично отговори”, твърди бившият премиер.

 

Той посъветва ПП да пратят писмо до медиите, в което да се аргументират защо смятат, че 8 милиарда лева са откраднати. Час след това ГЕРБ щели да отговорят на пресконференция “за всеки лев”.

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button