България

Борисов да бъде съден за социалния геноцид над обществото в България

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лично не ме интересуват толкова игрите в сектор “Сигурност”, които служебното правителство прави, макар и да ги намирам за здравословни. Но истинската добра новина за мен е как за три месеца се намериха разчети и пари за (макар и символичното) преизчисление на пенсии.

Да, пенсионерите в България заслучават живот, различен от това, което самозабразивалата се мутра и свинеподобните мършояди в управлението им сервираха повече от 10 години. Честно, мутрата Борисов не бих го преследвал и съдил на дребно за някакви криминални деяния. Бих го съдил за социалния геноцид над обществото в България, провеждан системно в трикратното му управление.

Надявам се вече се работи по проследяване на цялото му крадено имущество с цел бъдещата конфискация. Декларирам и готовност да работя доброволно и естествено безплатно в този процес по събиране на данни, проследяване, установяване и верификация на активи, които да бъдат основа на работата по бъдеща конфискация и осребряване. Трябва да се действа бързо, за да не бъдем отново в позицията да търсим на Пеевски имането. Тик-так-тик-так-тик-так    Автор: Мирослав Иванов, фейсбук

Коментари

Коментара

Проверка по рама
loading…
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Диета без глад

Back to top button