БългарияКриминални

Бойко Рашков извади документа със заплахата: „Децата ти ще те изядат, без да разберат” (ВИДЕО)

Вътрешният министър Бойко Рашков извади документа от заплахата на мутрата Бойко Борисов към бизнесмен, че „децата ти ще те изядат, без да разберат”.

Никой не е казал, че Борисов яде хора. Смисълът беше различен. Не може ли той да каже нещо смислено.

Аз направих преразказ какво ми каза един човек в Министерството на вътрешните работи, но ето как той се държи пред неговия екип. Борисов много добре знае за какво говоря. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков в предаването ЕвроДикоФ на Телевизия Евроком.

„Една седмица толеранс имах, за да мога да събера материали, тъй като става дума за случай от преди 10 години. (…) Един експерт заяви, че обявявам неща, за които нямам доказателства. Ето доказателствата“, допълни той и подчерта, че Борисов е отправял заплахи към свидетел по дело.

„Ако сега не ме послушаш, знаеш, че машините в месокомбината работят на пълни обороти. Жена ти няма да разбере, че тя яде твоето месо“, се посочва в сигнала.

„Самите показания са много объркани. Някъде дори не се знае какво иска да каже. Първият разпит на този човек е пред съдия Ушев.

Проверка по рама

Бих насочил вниманието на зрителите към досъдебното производство от 2009 година, където има данни за извършено престъпление на един от министрите. Борисов се е застъпил за своя министър и за да не отиде на съд е принуждавал този човек да оттегли своите показания, които ако бяха останали, този министър щеше да влезе в затвора.“, допълни Бойко Борисов.

Интервюто с вътрешния министър гледайте след 1:55 мин.

Рашков: Прокуратурата е сезирана за Борисов ! Съдия по делото, за което става въпрос е Ушев

 

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

One Comment

  1. Pingback: Рашков: Прокуратурата е сезирана за Борисов ! Съдия по делото, за което става въпрос е Ушев - Новините Днес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button