3.5 C
София
четвъртък, март 23, 2023

Братовчедът на „Ергенът“ Евгени проговори за победителката

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Новият най-желан тв ерген става все по-интересен, особено когато системно се появяват нови и нови, любопитни подробности за живота му, казани не от кого да е, а от родния му братовчед. 
Наскоро Генадий Генчев бил на обичайната си фитнес тренировка, когато до него се приближава мускулест мъжага и му задал така важния въпрос: коя ще спечели тазгодишния сезон на шоуто. Неочакваната ситуация развеселила много в първия момент младежа, който едва ли е предполагал да му се случи точно това, където и да се намира.

Няма такъв резил! Габи от „Ергенът“ се изложи брутално
„Днес бях на фитнес… Никога не съм се смял така… Към мен се приближи супер нацепен батка на около 30 – 35 години, тежеше поне 120 кг. Не го познавам, виждал съм го в залата, но не го познавам… Погледна ме и ми каза: -Кажи ми моля те, коя ще спечели „Ергенът“?“, пише в социалните мрежи братовчедът на пианиста.
Айлин от „Ергенът“ била любовница на известен чалга певец от ромски произход

Проверка по рама

По-любопитното в случая е, че в отговора на този въпрос на стената на братовчед си, реши да се намеси и самият Евгени. „Мога да кажа, че каквото и да си мислят, че ще стане, най-вероятно грешат. Има мноого неща, които тепърва ще се случат“, написа многозначително той./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Братовчедът на „Ергенът“ Евгени проговори за победителката е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ