7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

БСП-шеф във Видин плаши със смърт секси общинарка (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Зам.-кметът на Видин по строителството Найден Йонов, който е и шеф на БСП в града, че и в областта, има на дясната си ръка същата татуировка като тази, която Корнелия Нинова има на дясното си рамо. Според запознати двамата са се декорирали с някакъв източен йероглиф – символ на сила, предполага „Уикенд”.

Преди време Нинова сподели, че татусът й била „ученическа младежка слабост”. Не е ясно кога точно Йонов си е направил своята, но е известно, че преди години се е подвизавал като боксьор из столицата. Явно и лидерката, и червеният другар от дунавския град си падат по твърдите методи за отстояване на правата линия, смеят се източниците ни. 

Във Видин са убедени, че Йонов е протеже не само на Нинова, но и на влиятелния хирург и бивш здравен министър в кабинета на Станишев – проф. Радослав Гайдарски, който е родом от този край. Техният фаворит е избран за партиен шеф най-неочаквано в края на миналата година. Преди това Корнелия Нинова направила тайна среща в Белоградчик с верни местни другари, които били инструктирани кого да посочат и изберат за свой ръководител. Само че след като Найден Йонов станал шеф на БСП в града и  във областта, ветерани в партията, възмутени от това, че им спускат някакъв парашутист, започнали да си хвърлят партийните билети.

След последните местни избори Йонов е назначен за зам.-кмет по строителството. На табелката пред кабинета му пише, че е инженер, но според мълвата бил завършил само средно-специално техническо образование. Дори се твърди, че точно по линия на ремонтите бил много високо оценен от проф. Гайдарски.

Зам.-кметът сега е студент втори курс по „Технология и управление на транспорта”. Той изучава тази дисциплина във филиала във Видин на Русенския университет.

Проверка по рама

В последните седмици обаче Найден Йонов се разследва от прокуратурата, след като секси съветничката Иванела Илиева пуснала жалба срещу него. 24-годишното момиче до скоро е част от групата от общо трима съветници на БСП във видинската община. Скандалът между нея и зам.-кметът избухва по време на избора на председател на общинския съвет. Преди гласуването Йонов инструктирал Иванела да гласува за кандидата на СДС! При това тя трябвало да драсне точка от вътрешната страна в левия ъгъл на плика с нейния вот. По думите й на другите двама общинари от групата на БСП било наредено да сложат точки в десния ъгъл и в средата. Така тримата от БСП щели да докажат, че са лоялни към местната коалиция СДС (НДСВ, Новото време), чийто кандидат трябвало да бъде избран.

Найден Йонов дал на Илиева и химикалка, с която да постави въпросната точка. Тя обаче решила да гласува по съвест и без да оставя знаци на плика. При следващите турове на избора на общински шеф Йонов направо й заявил, че ако продължи да действа по този начин, ще има последствия: щяла да се чувства неудобно в общинския съвет, а вероятно било и да се наложи да се изсели от града. В духа на мутрите от едно време той й обяснил, че „няма смърт без причина”.

След тези заплахи Иванела Илиева подала жалба в полицията и напуснала групата на социалистите. В БСП повечето я подкрепили, като тръгнала и подписка срещу методи, с които действа шефът Йонов. Мнозина социалисти заплашили, че ако не се сложи точка на този произвол, те ще си тръгнат от партията.

Материалът БСП-шеф във Видин плаши със смърт секси общинарка (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ