България

БУНТ в БСП срещу Корнелия: Не може да е вицепремиер, министър и партиен лидер, това е гротеска

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сериозен бунт зрее в БСП срещу номерата на Корнелия Нинова, научи Новините Днес. Изразител на соцнедоволството е спряганият като неин заместник на върха в Столетницата Крум Зарков, за когото сайтът ни разкри, че е семейно свързан с Нинова от десетилетия.

Не може дълго време Корнелия Нинова да заема едновременно позициите – вицепремиер, министър и лидер на партия. Несъвместимо е един човек да се заеме с тези огромни задачи.

ИНТРИГА в Новините Днес: Корнелия сдава БСП на семейния си приятел Крум Зарков – връзката им минава през КГБ

Няма такъв човек роден на света. По време на Конгреса на партията на 22 януари трябва да се констатира подадената оставка на Корнелия Нинова и да се отвори процедурата за пряк избор на нов лидер.

Проверка по рама

Би било гротескно да не се приеме оставката на Нинова, тя подаде оставка, както трябваше да го направи, тя отпуши този процес и би трябвало да го доведе до край“.

Това каза пред БНР депутатът от БСП Крум Зарков, който ще се кандидатира за поста председател на социалистическата партия.

ФИНАЛ: Корнелия доубива БСП, остава лидер

„Освен персоналните промени, които трябва да се направят в ръководството на БСП, партията трябва да покаже, че ясно може да приоритизира собствената си политика.

Така да убеди прагматично настроението Кирил Петков и Асен Василев, че не само идеологията, но и прагматизмът показват, че в драматично разделеното ни и бедно общество е необходима не само социална, но и подкрепяща изпадналите слоеве политика…

Системата и без крадене е построена така, че концентрира част от богатството на нацията в много малко хора… 1% от най-богатите в България владее до такава степен ресурса на страната, че другите не могат да се нарекат свободни“.

Магазин за Акумулатори

Материалът БУНТ в БСП срещу Корнелия: Не може да е вицепремиер, министър и партиен лидер, това е гротеска е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button