България

Ченгетата на Бойко стават депутати! Пробитият катаджия Звезделин Колев влиза в парламента

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

На този знаменателен кадър виждате верните на Бойко ченгета, които очакват да влязат в бъдещата кандидат-депутатска листа за своята лоялност към шайката, затова и  активно работят за компрометиране на МВР и връщането на власт на ГЕРБ.

Източник на Новините Днес разкри, че обединително звено между фуражките е бившият МВР министър Младен Маринов, в миналото прост шофьор на боса от СИК Методи Методиев – Мето Илиенски.

Според информатора ни Младен Маринов нарочно публикува такава милиционерска снимка навръх рождения ден на Буци – 13 юни, за да внуши на гербопитеците, че МВР е зад шайката.

МАФИЯ: Бившият шеф на КАТ Звезделин Колев спипан с фалшива книжка!

Освен изтърканите лица като Маринов и разследвания за участие в организирана престъпна група Христо Терзийски – на снимката ограденият най-вляво, впечатление прави униформеният елемент горе вдясно.

Това е печално известният бивш шеф на КАТ Звезделин Колев, уличен, че шофира с фалшива книжка.

Разследване на Новините Днес: Зад престъпленията в КАТ надничат Христо Терзийски и Младен Маринов, как се пестят 700 бона от глоби?

Новините Днес разкри, че въпросният пробит катаджия от години се е ползвал с чадър в МВР по времето на Христо Терзийски и Младен Маринов, за да върши безнаказано мръсотии в дирекцията.

С помощта на МВР източник разкрихме, например, че стотици нарушения на пътя, които трябвало да вкарат над 700 000 лева в хазната, са били незаконно анулирани от корумпирани служители в КАТ, докато шеф е Звезделин Колев.

Неслучайно именно гербаджии, близки до Бойко, са уредени да не плащат наказанията с изтриване на информация от масивите на КАТ.

Сега същият този Звезделин Колев, който би трябвало да е обект на прокуратурата и съда, е уреден за бъдещ депутат, научи още Новините Днес.

Парцелирана корупция: България разделена на 4 района от бандити в КАТ (СКАНДАЛНИ ФАКТИ)

Наскоро лично Младен Маринов говорил с Бойко верният им милиционер да бъде скатан в парламента, с което тарторът на глутницата ГЕРБ се съгласил на мига.

Сега се чакат предсрочните избори, на които мафиотската партия да вкара в парламента своите пробити от мафията „фуражки” като катаджията Колев, категоричен е източникът на Новините Днес.

Материалът Ченгетата на Бойко стават депутати! Пробитият катаджия Звезделин Колев влиза в парламента е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort