13.8 C
София
четвъртък, май 23, 2024

Честито! Лиляна Павлова роди тайно трето дете

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Бившата регионална министърка Лиляна Павлова е постъпила в елитна столична болница в края на миналата седмица, за да роди третото си дете. 46-годишната столичанка беше в очакване на мъжка рожба, което се разбра малко след като през есента на миналата година изтече мандатът ѝ като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

Според запознати, бебето се е появило на бял свят между 15 и 18 април, но новината се пази в тайна, четем в „Уикенд”.

На сладкия пост тя прибираше по 600 000 лева годишна заплата. Умишлено Павлова не поела нов работен ангажимент, за да се грижи за третото си дете. Близки до ексминистърката споделят, че бебето пак щяло да бъде момченце, а щастливият татко е бизнесменът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова.

Връзката на Лиляна с новия ѝ партньор е вече на няколко години и е официална. Тя за пръв път го дари със син в края на 2022 г., когато бе на 44.

Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена и бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“ в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Проверка по рама

Лиляна се разведе официално с първия си мъж Пламен Николов през 2021 г. Двамата имат една пораснала дъщеря София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на бившата министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив.

Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едва когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от друг мъж. Двамата обаче са запазили нормални приятелски отношения след раздялата. Общата им щерка прекарва време и с единия, и с другия. Тя е изключително привързана и към братчето си. Била много щастлива, че ще става кака отново.

Материалът Честито! Лиляна Павлова роди тайно трето дете е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ