19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Честито от Narod.bg! Васил Божков има 3-ма депутати и 4-ма общинари без 1 похарчен лев

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Narod.bg поздравява Васил Божков за първите депутати и общинари! Бизнесменът, създател на партия „Център”, днес се сдоби с трима действащи народни представители и четирима общински съветници в София без да похарчи дори 1 лев. Прословутите милиони, които Черепа щял да налее в политиката за кефа на свикналите на лек живот партийни калинки, дори нямаше нужда да влизат в употреба, след като бившите народни избраници от „Възраждане” Николай Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов вече са част от неговата партия. Към тях в пакет Васил Божков получи и четиримата старейшини на „Възраждане” в най-скъпия местен парламент – софийския – Красимир Гълъбов, Венци Стойчев и Васил Драганов, Севделина Петрова.

„Център“ ще участва в предстоящите избори. Днес към нас се присъединиха и трима депутати и четирима общински съветници, обединени в “Алтернатива за България“, написа по-рано днес Васил Божков, но медиите не обърнаха внимание, вторачени в крими сагата с митниците.

На снимката от събитието мултимилионерът е заедно с Николай Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов, които вероятно са му на гости, тъй като Божков е под домашен арест.

На 7 април изключените от „Възраждане“ трима депутати и четиримата общински съветници учредиха в София формацията „Алтернатива за България“. Тя ще прерасне в партия, каза Иво Русчев. За тези избори – парламентарни и за Европейски парламент, формацията ще се яви в коалиция, водят се разговори, поясни тогава той.

„Хора – 90% от „Възраждане“, хора, които се махат от „Възраждане“ и идват при нас. Разбираме се с кои формации да се обединим и да участваме. В никакъв случай нито „Възраждане“, нито „Възраждане 2″. Много по-умерени, много по-насочени към център-дясно по-скоро, също така в патриотичния сектор, доколкото немалко патриотични формации го окепазиха“, посочи Русчев, наблягайки на „Център“.

Проверка по рама

Васил Божков пък лично представи Национално движение „Център“ и неговия лидер Дарин Дросев. Той е преподавател по логика и философия в Софийския университет. В словото си Дросев нарече „Продължаваме промяната“ „политически планктон“, „Демократична България“ „лакеи“, а правителството съвсем резонно оприличи на хунта.

Материалът Честито от Narod.bg! Васил Божков има 3-ма депутати и 4-ма общинари без 1 похарчен лев е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ