2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Чудо в Новините Днес! Уволненият за корупция Красимир Герчев строи вилно селище за €3 млн. с минерална вода на аванта, цани се за кмет на Разлог (СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Изританият за корупция от митниците и за конфликт на интереси от кметския стол в Разлог Красимир Герчев ламти за четвърти мандат на върха в общината, гласи сигнал до Новините Днес. Източникът ни разкри, че отстраненият през март 2022 градоначалник преди време е изхвърлен за корупция и злоупотреби от митниците, което е отразено в съдебното му досие, но след като влиза във властта неудобните факти набързо са изчистени.
Изританият за далавери Красимир Герчев посяга към кметството в Разлог (КРИМИ ФАКТИ)

Производството за конфликт на интереси срещу Красимир Иванов Герчев пък тръгна през 2020 година по сигнал, че сам се е определил за шеф на проект за ремонт и обновяване на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог и по „втория начин“ получил 8000 лева.

За ужас на Разлог кандидатът за четвърти мандат крие още скелети в гардероба, подчерта информаторът на Новините Днес. Като например факта, че Красимир Герчев с ЕГН 650531**** реално стои зад „Фина Холидей“ ООД с ЕИК 206255337, която формално се управлява от сина му Иван Красимиров Герчев.
Дружеството се занимава с производство на спиртни напитки, извършване на услуги в областта на балнеолечението, общественото хранене, спорта, сделки по покупки, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, управление на недвижими имоти, вътрешен и международен транспорт и прочие.

Именно през „Фина Холидей“ пробитият кандидат-кмет строи вилно селище с къщи за гости за колосалните 3 милиона евро, като произходът на парите трябва да установи прокуратурата.
За да е сигурен в успеха на бизнес начинанието бившият митничар си е осигурил, благодарение на кметския пост, концесия за минерална вода – екстра, за която всеки бизнесмен от сферата на туризма може само да мечтае.

Проверка по рама

Откакто влиза в управата на Разлог през 2009-а на проведените частични местни избори Красимир Герчев не е забравил и фамилията си – съпругата му Ирина Герчева е набутана на топло местенце в детска градина „Ален мак“, но това е малката беля – по-голямата е, че спрягат кметшата като реалният кукловод на всички търгове в общината, което отново е работа на държавното обвинение да докаже и накаже.
Единственият наследник на Красимир и Ирина – Иван Герчев, също не е за оплакване – синът върти зъболекарска практика през фирма „Фариемс“ ЕООД, регистрирана на адрес Разлог, ул. „Тодор Александров“ 18.

О, изненада – дружеството е на същия адрес, на който е и семейният флагман „Фина Холидей“, дали е случайно?

За капак, понеже кметският син разполага с рентген, а общинската болница – не, познайте къде се пренасочват пациентите?! Отделно от това Иван Красимиров Герчев е едноличен собственик на „Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Орто-Лаб“ ЕООД.
Красимир и синът му Иван за топ бизнесмените в Разлог

Остава да видим дали компрометираният Красимир Герчев ще успее да се пласира отново в неделя. И кога прокуратурата ще си влезе в роля и ще подпука схемите на петимния за власт кандидат-кмет.

Материалът Чудо в Новините Днес! Уволненият за корупция Красимир Герчев строи вилно селище за €3 млн. с минерална вода на аванта, цани се за кмет на Разлог (СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ