19.7 C
София
петък, юни 21, 2024

Чудото на лимона: помага при зъбобол, кървене и…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ползите от лимона по време на настинка са известни на всички. Но този плод има и други свойства, които са много ценни за здравето.

Спрете гаденето
Лимоновият аромат сам по себе си може да спре гаденето. Използвайте плодове по-добре с черен пипер, който ще успокои стомаха.

Една супена лъжица лимонов сок трябва да се смеси с чаена лъжичка черен пипер и да се разтвори в чаша топла вода. Трябва да пиете на малки глътки и бавно. Може би не е много вкусно, но е ефективно.

Помага да отслабнете
Ако искате да ускорите метаболизма, можете да си помогнете с комбинацията от лимон и черен пипер. Полифенолите, съдържащи се в лимона, повишават чувствителността към инсулин, като помагат за изгаряне на мазнините. Смесете две супени лъжици лимонов сок с една четвърт чаена лъжичка черен пипер, разтворете в чаша топла вода и добавете една супена лъжица мед. Питието за отслабване е готово.

Тази смес от две съставки спасява 1000 живота всяка година! и във Фейсбук/media//thumbs/201903/750/1553977543_14328w625.jpg?_=1554447747″>

Спрете кървенето от носа
С помощта на лимон можете бързо да се справите с кървенето от носа, ако сложите в ноздрите памуче, потопено в лимонов сок.

Проверка по рама

Справяне със зъбобол
Зъбоболът е един от най-неприятните за човек. Да се преодолеее много трудно. Лимонът с пипер ще помогнат за намаляване на неприятните симптоми. Необходимо е да се смеси половин чаена лъжичка черен пипер със същото количество масло от карамфил, да се добавят няколко капки лимонов сок, да се овлажни памучен тампон с получения разтвор и да се прикрепи към болния зъб. Болката след известно време ще изчезне и ще имате време да се свържете с лекаря./ и във Фейсбук

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ