Криминални

Чушката нападна студент и го заплаши, че ще му „отреже главата“

Владимир Генчев, известен с прозвището Чушката, е сътворил снощи невиждан екшън пред фитнес зала в бургаския ж.к.“Изгрев“, съобщава Флагман.бг.

В напълно неадекватно състояние той е нападнал 21-годишен бургазлия. Инцидентът е станал около 18 часа. Половин година полицията издирвала Чушката, докато се укривал, потрошил двете игрални зали в ж.к.“Изгрев“

Пострадалото лице – млад мъж, студент в НСА. По думите му бил нападнат без причина. Чушката започнал да го удря и заплашил, че „ще отреже главата“.

Бургазлията, който току-що подаде жалба в Пето РУ обясни, че не е искал да създава проблеми и да му отвръща. Той се отскубнал и оставил гангстерът да се вихри. Впоследствие Владимир е създал и други проблеми във фитнеса, след което си е тръгнал.

Владимир Генчев е познато име на полицията. През 2020 година той нахлу, отново обезумял и в еуфорично състояние, в две игрални зали – „Версай“ и „Елит“, където потроши ротативки за 18 хил. лева. Първоначално бе задържан, но впоследствие освободен от ареста. Не е ясно докъде стигна делото по това обвинение.

Проверка по рама

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button