2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Дани от „Игри на волята“ изплю камъчето и каза по какви жени си пада СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Дани от „Игри на волята“ сезон 5 сподели с феновете си по какъв тип жени си пада! Той реши да отговаря на въпроси на почитатели на шоуто, както и на самия него. 
Съвсем естествено е почти всички въпроси да са свързани с предпочитанията му за жени, както и с любопитни неща от „Игри на волята“. 
Оказа се, че Дани няма категоричен отговор на въпроса, който го питаше по какви жени си пада. „Нямам определен тип. По-скоро е до усещане и вибрация. Химия го наричат хората“, написа той. 
Също така той сподели какво го мотивира! „Още не съм достигнал своя лимит. Искам да видя докъде мога да ида“, заканва се той. 

Проверка по рама
Сподели някои подробности и около режима си! Оказа се, че е влезнал в шоуто цели 100 килограма, а си е тръгнал с десет по-малко. За него гладът в „Игри на волята“ не е бил голям проблем, тъй като и в реалния живот често гладува, тъй като това му се отразява добре на организма. 

 
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Дани от „Игри на волята“ изплю камъчето и каза по какви жени си пада СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ